Karapınar’a konforlu otel

Karapınar’a konforlu otel

Karapınarın kanayan yarası olan konaklama sorununun çözümünde büyük adım atan Koçak kardeşler, kaliteli ve konforlu oteli ilçeye kazandırmanın gururunu yaşıyor

Karapınar ilçe merkezinde yaklaşık iki yıl önce inşaatına başlanan Koçaklar Otel, resmi açılışı yapılmadan müşterilerini ağırlamaya başladı. İlçeye yaptıkları yatırımlar ile takdir kazanan Nurdoğan, Halil, Erdoğan ve Mehmet Koçak kardeşler, Koçaklar Alışveriş Merkezi’nden sonra ilçeye 5 yıldızlı kalitesinde bir otel kazandırmanın mutluluğunu yaşıyor. Yapımı yeni tamamlanan ve ilk müşterilerini ağırlama sevincini yaşadıklarını ifade eden Koçaklar Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Nurdoğan Koçak, 5 yıldızlı otelde bulunan tüm konfor ve özelliklerin kendi otellerinde de olduğunu söyledi. Nurdoğan Koçak, “Karapınar’a dışarıdan gelen misafir ve yabancılar kalacak yer aradığında ilçemiz adına hepimiz mahcup oluyorduk. Bu eksikliğin giderilmesi adına ilçemiz için şirketimiz adına üzerimize düşeni yapmak istedik. Artık bundan sonra dışarıdan misafirimiz geldiğinde, programlarda, turist kafilelerinde kalacak yer sorunu yaşanmayacak. Ayrıca toplantı salonu ile hizmet veriyoruz. Çok yakın bir gelecekte ise düğün salonumuzda ilçe sakinlerimizin hizmetine sunulacak” dedi
Koçaklar Otel Sorumlu Müdürü Erdoğan Koçak ise otelin ilçede büyük bir eksikliği doldurduğunu ifade ederek, “Otelimiz Karapınar’a yakışır bir şekilde tasarlandı. Her türlü hizmeti, konforu ve güleryüzlü kadrosu ile hizmet etmenin mutluluğunu yaşıyoruz” diye konuştu.
Koçaklar Otel İşletme Sorumlusu Mehmet Koçak ise otelin özellikleri konusunda yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi, “Otelimiz sultanlar kenti, volkanla obruğun vuslat mekanı, ünlü Meke Gölü’nün bulunduğu ilçemizin yüz akı oldu. Otelimiz, uydu yayınlı televizyon, kablosuz internet, direkt telefon, mini bar, merkezi ısıtma, 24 saat sıcak su, son derece modern dizayn edilen banyo, odalar, açık büfe kahvaltı, saat 22.00’ye kadar devam edecek olan akşam yemeği, 100 kişilik restoran, konferans ve seminer salonlarımız ile tüm ihtiyaçlara cevap verecek nitelikte. Otelimiz, müşterilerimizin rahat edeceği ve kendilerini evlerinde hissedebileceği düşüncesi ile konfor edilmiştir. Odalarımız deluxe ve süit alternatifler ile farklı ihtiyaçlara cevap verebilecek tarzda, konfor ve fonksiyonellik ön plana alınarak dekore edilmiştir” diye konuştu.
Koçak, Karapınar’a turizm amaçlı seyahat için gelen misafirlerin Koçaklar Otel’in hizmete girmesi ile en büyük sorunlarının ortadan kalktığını söyledi. Müşteriler, “Karapınar’a her yıl geldiğimizde konaklamak sorun oluyordu. Ama Koçaklar Otel’in hizmete girmesi ile bu sorununda çözüldüğünü görmek bizleri de çok mutlu etti. Ayrıca otel çok lüks olmuş. Turistik yerleşim merkezlerindeki birçok otel ile aynı seviyede hizmeti veriyor. Koçak’ları böylesi bir hizmete öncülük ettikleri için tebrik ediyoruz” dedi.
ALİ SAİT ÖGE 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.