Kanatçım’da gerçekten doyacaksınız

Kanatçım’da gerçekten doyacaksınız

Menüsünde bulundurduğu zengin çeşitlerin yanında özellikle Özel Antep Baklavası ile iddialı olan Kanatçım Restaurant, sunumdan başlayan hizmetini dostluğa çeviriyor

Sunduğu birbirinden leziz tadların yanı sıra mekan ve sunumu ile de dikkat çeken Kanatçım Restaurant, kanat ve pirzoladaki farklılığının yanında özel Antep baklavası ile de iddialı olarak müşterilerine hizmet veriyor. Ocak ayında Yaka Meram’da hizmete giren ve 300 kişi kapasiteli bir mekan olan Kanatçım Restaurant, alanında uzman ve tecrübeli 24 kişi istihdam ediyor. İşletmeciliğini Bahadır Özbekoğlu’nun yaptığı Kanatçım’da müşterilere farklılıkları hissettirilerek yaşatılıyor. Konya’nın en mükemmel kanat ve pirzola yapan yeri olarak müşterilerinin beğenisini toplayan Kanatçım’da mezeler dikkat çekiyor. Konusunda tecrübeli personel tarafından yapılan sunum ise çok güzel. Özellikle Kanatları beklerken gelen kaşarşı tereyağlı mantarı ve mangalda tereyağlı patatesi çok seveceksiniz. Küncülü Antep ezmesi ise mutlaka tadılması gereken bir meze olarak ön plana çıkıyor. Özel ustalar tarafından hazırlanan ve masraftan kaçılmayan Antep Baklavası ise, Antep’deki lezzeti Konya’ya taşımaya yetmiş.
Özellikle 25 çeşit yemeğin 15 TL gibi cazip bir fiyata sunuluyor olması ise herkesin layıkıyla karnını leziz şekilde doyurmasını sağlamak adına yapılan bir çalışma. Ana yemeklerin yanında ara sıcaklar ile mezeler masanızı donatırken Elma suyu, Üzüm suyu ve Ayran’dan oluşan üçlü içecek seti tamamen hazıma yönelik ince düşünülmüş.
6 çeşit çorba, 20 çeşit meze ile 5 çeşit ana yemeğin bulunduğu Kanatçım Restaurantta yaz ayları için farklı bir bahçe düzenlemesi yapılıyor. Müşterilerine bahçesinde sunacağı buhar serinliğinin hazırlığını tamamlamak üzere olan Kanatçım, Sanayiye de ismini taşımak için kolları sıvamış. Buna göre firma Marangozlar-Perşembe Pazarı civarına sanayicilerin ısrarı ile 1000 kişi kapasiteli bir mekan açıyor.
İşletme Sahibi Bahadır Özbekoğlu, amaçlarının müşterilerine en güzel ve özel hizmeti sunmak olduğunu belirterek, “Masraftan asla geri durmadık. Her şey layıkıyla yapılsın diye kısma politikası uygulamıyoruz. Kullandığımız malzemelerin hepsini özenle seçiyoruz. Bunu yaparken de müşterilerimizin cüzdanına yansıtmıyoruz. Bizim en büyük amacımız müşterilerimiz hem aradığı lezzeti bulsun hem de bütçesine uygun olsun. Düğün yemekleri ve Konya pilavında iddialıyız. Ayrıca Baklavada da iddialıyız. Çünkü baklavada kullandığımız tereyağı ile fıstık özel getirtiyoruz. Asla kalitesiz ucuz malzeme kullanmıyoruz. Bunu zaten müşterilerimiz de tadarken fark edecekler diyerek” diyerek Kanatçım farkını yaşamak için müşterilerini beklediklerini söyledi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.