Kalite Hadim Center’da

Kalite Hadim Center’da

Geçen yıl açtığı mağaza ile Mondi ve Beko markalarıyla müşterilerine hizmet eden Hadim Center’da hedef müşteri memnuniyeti.

1965 yılında Hadim Manifatura ismi ile ticaret hayatına adım atan Hadim Center, 1990’lı yılların başında toptan manifaturacılara toptan mağazası ve modern Vakıflar Çarşısında 3 katlı manifatura-tuhafiye-konfeksiyon ve mefruşat mağazasını hizmete geçirdi.
1993 yılında kurumsallaşan firma Hadim Manifatura San. ve Tic.Ltd. Şti. oldu. 2007 yılında Tevfikiye Cad. Şair Nizami Sokak’ta mobilya mağazası yine aynı yıl Tevfikiye Cad. Dülgerler Sokak’ta Beyaz Eşya (Profilo) mağazasını hizmete açtı. Verdiği hizmet ve sattığı ürünlerin kalitesi ile büyük beğeni kazanan Hadim Manifatura, 2009 yılının 8.ayında toplamı 1300 metrekare olan 4 katlı Hadim Center’i hizmete açarak hizmet ağını genişletti. Aile şirketi olan ve Yönetim Kurulu Başkanlığını Adem Vural’ın yaptığı Hadim Manifatura Sanayi Limited Şirketi bünyesinde yaklaşık 25 personel istihdam ediliyor.
Krizlerin daha çok büyümek için bir fırsat olduğunu söyleyen ve bu doğrultuda 5. şubeye sahip olduklarını belirten Hadim Manifatura Sanayi Limited Şirketi Müdürü Numan Vural, tekstil sektöründeki başarılarını diğer sektörlere de yansıttıklarını belirterek,“ Müşterilerimizin talepleri ve ihtiyaçları doğrultusunda hareket ediyoruz. Şimdi tekstil, Beyaz eşya ve mobilya sektöründe hizmet veriyoruz.  Ancak önümüzdeki yıllarda daha farklı sektörlere girmeyi amaçlıyoruz. Geçen yıl açtığımız mağazamız ile Mondi ve Beko markalarıyla müşterilerimize hizmet ediyoruz. Çünkü Hadim Center olarak tek hedefimiz bizi bu noktalara taşıyan müşterilerimiz için en iyisini ve rahatını yapmak. Bunun için tüm yatırımlarımızı yapıyoruz” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.