İsrail medyası direniş gerçeğini kabullendi

İsrail medyası direniş gerçeğini kabullendi

İsrailli bir TV yorumcusunun HAMAS ve Gazze halkı hakkında yaptığı yorumlar gündeme oturdu. Yorumcu, “3 ay tünellerde ışık görmeden kalıyorlar ve dışarı çıkıp savaşabiliyorlar. Vücut olarak bizden üstünler. Allah için yaşayıp, savaşıyorlar" dedi

whatsapp-image-2023-12-16-at-142954-2-1.jpeg

Filistin direnişinin işgalci İsrail rejimine karşı mücadelesi devam ederken; direniş güçleri, İsrail’in algı operasyonları ile de karşı karşıya bulunuyor. İsrail medyası, Filistin direnişini karalamak amacıyla çok sayıda dezenformasyona imza atarken, bir İsrail kanalındaki görüntüler gündeme oturdu. öz konusu kanalda ekrana çıkan İsrailli bir yorumcu, Filistin direnişini öyle bir anlattı ki, spikerler dahi şok oldu.

İsrailli bir TV yorumcusunun HAMAS ve Gazze halkı hakkında yaptığı yorumlar gündeme oturdu. Müslümanların Allah için yaşadığını ve savaştığını kaydeden TV yorumcusu, “3 ay tünellerde ışık görmeden kalıyorlar ve dışarı çıkıp savaşabiliyorlar. Vücut olarak bizden üstünler. Çünkü iman etmek vücudun direncini de artırıyor” diye konuştu.

"ALLAH SABREDENLERLE BERABERDİR"

Yorumcu, katıldığı canlı yayında Kur’an-ı Kerim’den örnekler vererek Gazzelileri ve HAMAS’ı anlattı. Müslümanların, “Allah’ın sabredenlerle beraber olduğu” yönündeki ayet ile büyük bir direniş şuuruna sahip olduğunu belirten TV yorumcusu, dikkat çeken ifadeler kullandı.

Kaynak:Emre Özgül

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum