İsmail Kaya mezunları hasret giderdi

İsmail Kaya mezunları hasret giderdi

İsmail Kaya Eğitim Vakfı'na bağlı İsmail Kaya Koleji 2000 yılı mezunları ve öğretmenleri kahvaltılı bir toplantıda bir araya geldi.

14 yıl aradan sonra ilki gerçekleşen buluşmada dönem arkadaşları ve öğretmenler hasret giderdi. Buluşma oldukça renkli ve neşeli bir havada geçti. Eski dostlar kahvaltıyla birlikte koyu bir sohbete daldılar.

Buluşma organizatörlerinden Muhammed Eymen Güçlü yaptığı konuşmada bu birlikteliği sağlamaktan dolayı memnuniyet duyduklarını belirterek, "Dile kolay bazı arkadaşlarımızla 14 yıldır görüşmemişiz. Buluşma için çalışmalara başladığımızda çok olumlu tepkiler aldık. Bu buluşmanın önümüzdeki buluşmalara örnek olmasını diliyoruz. Hedefimiz önümüzdeki senelerde katılımcı sayısını artırmak" dedi.

1-(1).20140902173219.jpg

Dönem mezunlarından Abidin Kurt da buluşmanın önemine dikkat çekerek, "Bu tür buluşmalar kolay sağlanmıyor. Zamanlarından feragat edip buraya geldikleri için arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. O dönem üzerimizde büyük emeği olan öğretmen ve idarecilerimize şükranlarımı sunuyorum" şeklinde konuştu. Katılımcılar da buluşmanın her yıl gerçekleşmesi temennilerinin ilettiler. Kahvaltının ardından katılımcılar kahve ve çay sefası yaptılar. Arkadaşlar eski anılarını anlatarak eğlenceli anlar yaşadılar. Grup daha sonra okulun bağlı bulunduğu İsmail Kaya Eğitim Vakfı'nın Mengüç Sokak'ta bulunan binası önünde hatıra fotoğrafı çektirdi.

1-(4).20140902173234.jpg

1-(2).20140902173259.jpg

1-(3).20140902173309.jpg

ABİDİN KURT - merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.