İnşaat mühendisleri iftarda buluştu

İnşaat mühendisleri iftarda buluştu

İnşaat Mühendisleri Odası Konya Şubesi tarafından düzenlenen iftar programına 2 bin 200 üye katıldı.

İftar programına; İnşaat Mühendisleri Odası Konya Şube Başkanı Hasan Özgür Yetiştirici, CHP Konya Milletvekili Barış Bektaş, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, üniversitelerin inşaat mühendisliği bölüm başkanları, meslek odalarının şube başkanları, STK temsilcileri, akademisyenler, İnşaat Mühendisleri Odası Konya Şubesi’nin üyeleri ve aileleri katıldı.

İnşaat Mühendisleri Odası Konya Şube Başkanı Hasan Özgür Yetiştirici, “Meslektaşları olmaktan büyük gurur duyduğum, şehrimizin ve ülkemizin imarına, barajlarına, yollarına, köprülerine, sanayi, ticari ve mesken binalarına imza atmış, kamuda, yerel yönetimlerde, özel sektörde emek vermiş, medeniyetler kurmuş ve kurmakta olan inşaat mühendisleri, bu büyük buluşmamıza hoş geldiniz” ifadelerini kullandı.

Her zaman değerini koruyacağına inandıkları mesleklerinin öneminin en son 6 Şubat depreminde de görüldüğünü dile getiren Yetiştirici, “Deprem kuşağında yer alan ülkemizde mühendislik hizmeti almanın ne derece hayati olduğunu maalesef ağır bedeller ödeyerek gördük. Bilimin ve tekniğin ışığında biz inşaat mühendisleri ülkemize ve kadim şehrimize hizmet etmeye devam edeceğiz. Gazze'de, Doğu Türkistan'da ve zulümlerin yaşandığı tüm coğrafyalarda acıların bir an evvel son bulmasını diliyoruz” diye konuştu.

MUSTAFA ÜNÜVAR

Kaynak:Mustafa Ünüvar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.