İnovasyon atağı

İnovasyon atağı

İnteraktif Pazarlama Zirvesi (İPZ) Anadolu, “İnovasyon, Teknoloji ve Finansal Enstrümanlarla ANADOLU Yarına Hazırlanıyor” temasıyla, 10 Eylül’de Konyalı iş adamlarıyla buluşacak

Türkiye’nin en kapsamlı pazarlama etkinliği olan İnteraktif Pazarlama Zirvesi (İPZ) Anadolu, “İnovasyon, Teknoloji ve Finansal Enstrümanlarla ANADOLU Yarına Hazırlanıyor” temasıyla 10 Eylül 2015, Perşembe günü Konya’da iş adamlarını bir araya getirecek.  Marketing Türkiye’nin önderliğinde Şekerbank, Şeker Leasing, Şeker Factoring ana sponsorluğunda, Multinet Up, Marketing Toys resmi sponsorluğu gerçekleştirilecek olan zirvenin ana teması “inovasyon”. Rekabetin giderek sertleştiği günümüz pazarlarında kendi sektörlerinin ilk sırasında olan kurumlar çalışmalarına aralıksız devam ederken diğer oyuncuların “zeki” işleri kendinden söz ettirse de günün sonunda araştırmalarda birincinin yeri değişmiyor. Marketing Türkiye de itibar çalışmalarının meşakkatli bir süreç olduğunu ve liderden başlayarak topyekûn sürdürülmesi gerektiğini iddia ediyor. Bu doğrultuda Konya ekonomisinin inovasyon, teknoloji ve finansal süreçlerini masaya yatıracak olan İPZ Konya, kentin önde gelen kanaat önderlerinin, iletişim profesyonellerinin ve markaların katılımıyla   Konya Dedeman Otel’de gerçekleştirilecek. İPZ Anadolu’nun Konya ayağında üretimin, ticaretin ve hizmetin tüm alanlarında KOBİ’lerin yaşadığı sorunlara çözüm bulmak da hedefleniyor. Ülke kalkınmasında sürdürülebilir bir başarı yakalamak için KOBİ’lerin rekabet gücü kazanacakları bir yol haritasının açıklanacağı etkinlikte “Değişen Ekonomik Koşullarda Yenilikçi ve Alternatif Finansal Çözümler”, “İşletmeler İçin İşleyen Bir İnovasyon Kültürü Yaratmak”, “Yeni İş Süreçleri, Yeni Üretim Modelleri”, “İnternet Reklamcılığında Yeni ve Etkili İş Yapış Biçimleri Nelerdir, Nasıl Kullanmalısınız”, “Duygusal Pazarlama ve İnsanlaşan Markalar” konuları da değerlendirilecek. Konferans boyunca içeriğin konseptine uygun interaktif bir ortam yaratılacak ve katılımcılara sürprizler yapılacak.

KONYA’YA DEĞER KATAN MARKALAR ÖDÜLLENDİRİLİYOR

Marketing Türkiye’nin Akademetre Araştırma ve Stratejik Planlama Şirketiyle birlikte yaptığı “Konya İtibar ve Marka Değer Performansı Araştırması”nda kentin öne çıkan markaları da açıklanacak. Ayrıca Marketing Türkiye’nin şehrin kanaat önderleriyle birlikte yaptığı “Konya’ya Değer Katan Markalar” değerlendirmesinde kent ile anılan kurum ve markalar da duyurulacak. Bir şehir özelinde ilk kez yapılan ve heyecanla sonuçları beklenen araştırmalar Konya iş dünyası tarafından merakla bekleniyor. 2006 yılında “Dijital pazarlama konusunda reklam veren nezdinde bir farkındalık yaratma ve bu alanda gelişimi sağlama” vizyonuyla yola çıkan İnteraktif Pazarlama Zirvesi (İPZ), son iki yıldır bu vizyonunu Şekerbank, Şeker Leasing, Şeker Factoring ana sponsorluğunda Anadolu markalarıyla paylaşıyor. Multinet Up, Marketing Toys resmi sponsorluğu, Digital Partners, Isuzu, BS Content ve Tempo Medya’nın desteği ile daha önce Kayseri ve Bursa’da gerçekleşen IPZ Anadolu, Konya’dan sonra Antalya ve Denizli’de iş dünyasının nabzını tutacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.