İndirimleriyle meşhur olan market Coca Cola satmayacağını duyurdu!

İndirimleriyle meşhur olan market Coca Cola satmayacağını duyurdu!

Türkiye'de İsrail ürünlerine yönelik başlatılan boykot genişliyor. İsrail'e destek verdiği için boykot edilen Coca Cola, çok sayıda şubesi olan market tarafından artık satılmayacak. Karar duyuruldu...

Türkiye'de soğuk içecek denince vatandaşın aklına kola geliyor. Gazlı içeceklere olan ilgi her geçen yıl artıyor. En çok satış yapan kola markaları ise Coca Cola ve Pepsi. İsrail'in Filistin'e başlattığı saldırılar sonrasında birçok ülke boykot kararı aldı. Türkiye'de İsrail markalarına ve İsrail'e destek veren markalara boykot başlatıldı.

colaaaa.jpeg

EN ÇOK BOYKOT EDİLEN MARKA COCA COLA

Bu süreçte en çok boykot edilen marka ise Coca Cola oldu. Bazı marketler ise vatandaşın boykot kararına rağmen bu ürünleri satmaya devam etti. Bazıları da yerli ve milli kola markalarını reyonlarında satışa sundu. Türk markası olan Sarıyer Kola ve Meysu Kola satış rekorları kırmaya devam ediyor.

anpa-grosss.jpg

1989 YILINDA KURULAN MEŞHUR MARKET KARARINI DUYURDU

Son olarak indirimleriyle meşhur olan market Coca Cola, Sprite ve Fanta satmayacağını duyurdu. Söz konusu karar marketin içecek reyonlarına asılan yazılarda yer aldı. Coca Cola ürünlerine boykot başlatan firma Anpa Gross. İstanbul'da 1989 yılında kurulan Anpa Gross Market 6 şubesiyle vatandaşa hizmet veriyor.

anpa-grosss.png

VATANDAŞIN TAKDİRİNİ KAZANDI

Toplam 40.000 metrekare alanda 30 bin çeşit ürünle hizmet veren market indirimleriyle meşhur. İstanbul'da yaşayanların sıklıkla tercih ettiği market ekonomik alışveriş imkanı sunuyor. Anpa Gross'un boykot kararı vatandaşın takdirini kazandı.

coca-cola-boykot.jpg

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
65 Yorum