Hüma Okulları spor başarıları  ile adından söz ettiriyor

Hüma Okulları spor başarıları ile adından söz ettiriyor

2023-2024 okullar ve iller arası spor müsabakalarında Hüma Okullarının başarı grafiği yine göz doldurdu.

2023-2024 okullar ve iller arası spor müsabakalarında Hüma Okullarının başarı grafiği yine göz doldurdu. Genç kızlar ve genç erkekler kategorilerinde birden fazla branşta birçok madalya Hüma Okullarının oldu. Konya’da düzenlenen İller arası Kick Box müsabakalarında Gençler A kategorisi +86 kg da 11.sınıf öğrencisi Batuhan Pekmezci iller şampiyonu olurken, okul sporları Karate müsabakalarında Genç Kızlar A kategorisinde 48 kg da 12.sınıf öğrencisi Ayşe Sena Demir de Konya şampiyonu oldu.

Okul sporları Bilek Güreşi müsabakalarında ise Genç Erkekler A kategorisinde sol kol 65 kg da Hüseyin Küçükçelebi Konya şampiyonu, sol kol 80 kg da Eren Çalış Konya 2.si, sol kol 50 kg da Bedirhan Başar, Konya 3.sü olurken, Genç Kızlar B kategorisinde sağ kol 55 kg da Yağmur Türkmen Konya Şampiyonu, A kategorisi sağ-sol kol 65 kg da Ceren Çetin de Konya 2.si oldu.

Hüma Okulları Kurucu-Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Mehmet Birekul başarılarından dolayı öğrencileri tebrik etti. Bu sonuçlarla birlikte karate müsabakalarında Ayşe Sena Demir, bilek güreşi müsabakalarında ise Hüseyin Küçükçelebi, Eren Çalış ve Yağmur Türkmen’ in il dışında yapılacak olan müsabakalara katılma hakkı kazandığını, okulumuzu ve ilimizi en iyi şekilde temsil edeceklerini ifade etti.

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.