Hizmet konusunda hedefime ulaşacağım

Hizmet konusunda hedefime ulaşacağım

Kadınhanı İlçesi’nin şirin beldelerinden birisi olan Osmancık Beldesi Belediye Başkanı Mehmet Küçükacar, seçimlerden önce verdiği sözleri yerine getirmek için tüm gayreti ile çalıştıklarını söyledi.

Mehmet Küçükacar, “Şimdiye kadar beldemize 5 belediye başkanı arkadaşımız hizmet verdi. Hemen hepsi ellerinden geldiği kadar beldemiz için bir şeyler yaptı. Hepsinin bir eseri mutlaka var. Ben göreve gelmeden önce 5 arkadaşımın yaptığı hizmetten fazla hizmet etmeyi hedeflemiştim. 1,5 yıl gibi bir sürede yaptığım hizmetler ile hedefime ulaşacağımı umut ediyorum. Bunda tabi ki birlikte görev yaptığımız mesai arkadaşlarımın da büyük katkısı var. Hepsine yürekten teşekkür ediyorum” dedi.

Beldenin önemli eksiklerinden olan yol yapım çalışmalarına ağırlık verdiklerini de belirten Küçükacar, “0’dan başlayarak 13 kilometre yeni yol açtık. 3 adet derin kuyu vurdurduk. Bunun bir tanesi başarılı olmadı ikisinde başarıyı yakaladık. Beykonak-Osmancık arası 3 kilometre, Çubuk köyü 2 kilometre olmak üzere 5 kilometre yolun stabilize çalışması bitti. 12 bin metrekare park alanı yapıyoruz. Spor sahamızı yeniden yapıyoruz. Şu ana kadar 7 bin metre kanalizasyonun döşenmesi bitti. 12 belediye 4 müteahhit firma elemanı olmak üzere toplam 16 kişi ile bu hizmeti başardık” diye konuştu.
Kadınhanı ilçesine bağlı beldeler ile büyük bir dayanışma içerisinde olduklarını da dile getiren Küçükacar, “Kadınhanı ilçesi başta olmak üzere, Osmancık, Atlantı, Kolukısa, Başkuyu beldeleri beşimiz örnek bir dayanışma içinde olduk. Tabiri doğru ise ‘Beşimiz bir yerdeyiz. Siyasi görüş farklılığımız olsa da hizmet ve dayanışma konusunda biriz. Ilgın ilçesine bağlı olmasına rağmen Beykonak beldesi de bizim ile aynı düşünce içerisinde omuz omuza hizmet veriyoruz. Çünkü bizim tek bir hedefimiz var hiçbir siyasi parti görüşü gözetmeksizin, herkese eşit hizmeti vermek. Şu ana kadar bu manada hiçbir sıkıntımız olmadı. Bundan sonrada olmaz. Bu dayanışmanın diğer ilçe ve beldelere de örnek olmasını temenni ediyorum” şeklinde konuştu.
Osmancık’ın tarihi konusunda da bilgi veren Küçükacar, “13. Yüzyılda Anadolu Selçukluları zamanında üç kardeşin orta doğudan gelerek buraya yerleştiği bilinmektedir. Daha sonra 1722 yıllarında eşkıya saldırıları ile boşalmış durumda olan bu köy Saideli’nin arazisini genişletmek için 3 bin 600 akçe bedelle buraya verilmiştir.1844 yılında 114 hane idi. Osmancık Aşağı Camisi Vakıflar Genel Müdürlüğü’nde kayıtlı “Nezaret-i Evkaf-ı Hümayun”a mülhak vakıflardandır. Osmancık 1987 yılında belediye olmuştur. Sırası ile Sadullah Akdeniz, Mehmet Emin Çetin, Ali Yağcı, Ömer Özdemir ve Mehmet Aka Belediye Başkanı olarak görev yapmıştır” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.