Her Meramlı'ya aynı muameleyi göstereceğiz

Her Meramlı'ya aynı muameleyi göstereceğiz

AK Parti Meram İlçe Başkanı Mustafa Dolular, "Gönül kazanmak, oy kazanmak kadar önemlidir. Menfaat devşirmelerine ve haksızlığa müsaade etmeyerek, adalet çizgisinden ayrılmadan herkese hizmet götüreceğiz" dedi

30 Aralık 2017 tarihinde yapılan kongre sonrası yeni yapılanmasını tamamlayan AK Parti Meram İlçe Teşkilatı, Bayır Diamond Otel'de düzenlediği basın toplantısı ile yeni yönetimini tanıttı. AK Parti Meram İlçe Teşkilatı Başkanı Mustafa Dolular, yönetim kurulu üyelerini tek tek takdim ederek; 2019'da yapılacak seçimler öncesinde sıkı bir çalışma temposu altına gireceklerini ifade etti. Ayrıca Başkan Dolular, 2001 yılından bu yana AK Parti Meram İlçe Teşkilatı'nda görev almış almış herkese teşekkür etti.

17-1-012.jpg

GÖREVE GELİR GELMEZ HALKLA KUCAKLAŞTIK

Üyelerinin görev dağılımını yaptıklarını dile getiren Dolular, "Başkan yardımcılarımız ve mahalle koordinatörlerimiz belli olmuş ve teşkilatımız çok hızlı bir şekilde halkımızın dertleri ile hemhal olmaya, ellerini sıkmaya ve dertleri ile dertlenmeye başlamıştır" dedi. Heyecanlı, genç ve dinamik bir kadro ile AK Parti Meram İlçe Teşkilatı'nın 2019 seçimlerinde büyük başarılara imza atacağını söyleyen Dolular, "Yönetim Kurulu üyelerimizin belirlenmesi sürecinde oldukça geniş kapsamlı bir çalışma yapılmıştır. Yüzlerce kişi ile tek tek görüşülerek, gerekli istişareler ve mülakatlar sonucunda yönetim kurulumuz şekillenmiştir. Partimizin ve davamızın büyüklüğü kongre dönemlerinde de kendini hissettirmektedir. Yönetimimiz de ak olan hak davamızda bizlere çalışma heyecanına ortak olma talebinde bulunan tüm dava arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz" açıklamalarında bulundu.

img_8764.jpg

YÖNETİMİMİZ İHLAS VE SAMİMİYETLE ÇALIŞACAK

115 mahallede yaklaşık 340 bin Meramlı'ya aynı yakınlık içerisinde şeffaf bir yönetim ile hizmet etme çabası içinde olacaklarını aktaran Dolular, oluşan yeni yönetimdeki isimlerin ihlas ve samimiyetle; bir de dava bilinci ve şuurunun getirdiği heyecan ile 2019 seçimlerine başladığını kaydeden Dolular, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Efendi olmaya değil, hizmetkâr olmaya geldik düsturu ile çalışacağız. Gece, gündüz; kar, yağmur demeden tüm halkımıza ulaşarak 2019 seçimlerinin hazırlığını yapacağız. Milletimize hizmet yolunda hep birlikte çalışmayı sürdüreceğiz. Bu, kutlu bir yolculuktur. Hayırlı bir yolculuktur. 2019 seçimlerinin ülkemiz için öneminin bilincindeyiz. Çıktığımız bu yolda sadece Rabbimizden yardım istedik, hemşehrilerimizden destek talep edeceğiz. Gönül kazanmayı oy kazanmak kadar önemli gördüğümüz için hemşehrilerimizin gönlünü kazanmak üzere yarışacağız. İnsanı yaşat ki devlet yaşasın anlayışına sıkı sıkıya sarıldığımız için insan odaklı çalışmalar yapacağız. Ayrımcılık yapmayarak, menfaat devşirmelerine ve haksızlığa müsaade etmeyerek, adalet çizgisinden ayrılmadan herkese hizmet götüreceğiz."

img_8757.jpg

İŞTE TEŞKİLATI'NDA YER ALAN İSİMLER

İşte AK Parti Meram yeni İlçe Teşkilatı: "Mustafa Dolular Başkan, Muhammed Baysal Siyasi ve Hukuki İşler Birim Başkanı, Mehmet Emin Keçeciler Teşkilat Birim Başkanı, Selçuk Mehmet Türkmenoğlu Seçim İşleri Birim Başkanı, İsmail Acar Tanıtım ve Medya Birim Başkanı, Ayşe Uçar Sosyal İşler Birim Başkanı, Ali Öz Yerel Yönetimler Birim Başkanı, Eyüp Sabri Ekinalan Ekonomik İşler Birim Başkanı, Halil İbrahim Erdal Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı, Turan Erbaş İdari Mali İşler Birim Başkanı, Selim Çifter İlçe Sekreteri, Sevil Tosunoğlu Kadın Kolları Başkanı, Mustafa Selman Avcı İlçe Gençlik Kolları Başkanı; İrfan Can, Hasan Kulu, Hüseyin Cengaver Alp, Mehmet Şakir Arıtan, Ayşe Akpınar, Muhammed Mustafa Küçükdoğru, Rıfat Soyarslan, İbrahim Eken, Emre Gül, Şerife Yabancıün, Ahme Özçırık, Yasin Maşalı, Hüseyin Dinler, Fadimana Sert."

EMRE ÖZGÜL merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.