Hayri Erten güven tazeledi

Hayri Erten güven tazeledi

Türkiye Yazarlar Birliği (TYB) Konya Şubesi’nin düzenlemiş olduğu 12. Olağan Genel Kurulu’nun sonucu belli oldu.

TYB Konya Şube üyelerinin katıldığı seçimde oyların çoğunluğunu alan Prof. Dr. Hayri Erten yeniden başkan seçildi. Türkiye Yazarlar Birliği Konya Şubesi 12. Olağan Genel Kurulunu düzenledi. Konya İl Halk Kütüphanesi Konferans Salonunda düzenlenen Genel Kurul’a yoğun katılım vardı. İki listenin olduğu seçimde Hayri Erten 96 oy alırken, Muammer Ulutürk 16 oy aldı. Seçim soncuna göre Hayri Erten yeniden başkan seçildi.

27046800_10215289258849177_553756123_o.jpg

DEĞERLERİMİZİ GELECEK NESİLLERE AKTARMALIYIZ

Genel Kurul’da konuşan Prof. Dr. Hayri Erten, Türkiye Yazarlar Birliğinin kuruluşundan beri ülke genelinde toplumun sosyo-kültürel, dini ve milli değerlerini benimsemiş ve bu bağlamda bilimsel ve düşünsel bağlamda öncülük etmiş tüm değerleri gündeme getirmeye çalıştıklarını ifade etti. Erten, “Değerlerimizin gelecekteki nesile aktarılmasında Türkiye Yazarlar Birliği olarak bir köprü görevini yerine getirmeye devam etmekteyiz. TYB ülkemizin ve milletimizin birliğinin güçlendirilmesini sağlamaktadır. Geçtiğimiz sıkıntılı günlerde kardeş olmaya daha çok ihtiyaç olduğu aşikârdır” ifadelerini kullandı.

GENÇLER ETKİNLİKLERE KATILMALI

TYB Konya şubesinin kardeşlik ve birlik çerçevesinde edebi, sosyal, dini ve kültürel değerlerin anlaşılması konusunda gayret sarf etmekte olduğunu belirten Erten, “Pek çok etkinlik ve çalışma gerçekleştirdik. Etkinliklerimiz yeni dönemde de hızla devam edecek. Özellikle genç arkadaşların etkinliklere katılmasını istiyoruz. Yazar okur buluşmaları düzenledik. Çeşitli etkinlikler gerçekleştirildi. Çok sayıda konferans düzenledik. Önümüzdeki süreçte daha çok etkinlik düzenlemeye gayret göstereceğiz” dedi.

SALİH ACIBADEM merhabahaber.com

27048562_10215289252209011_1403203701_o.jpg


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.