Goodyear OptiGrip ile  “Yenilikçilik Ödülü” aldı

Goodyear OptiGrip ile “Yenilikçilik Ödülü” aldı

Her yıl Londra'da düzenlenen “En İyi Filo Ödülleri” organizasyonunun 2010 yılı “Çevre Ödülü”nün sahibi, EfficientGrip lastiği ile GOODYEAR oldu.

 “Yenilikçilik Ödülleri” kategorisinde yer alan tek lastik şirketi Goodyear, yakıt tasarrufu sağlayan EfficientGrip lastiği ile “Çevre Ödülü”nü müzesine taşıdı. Goodyear; SmartWear (Akıllı Aşınma) Teknolojisi ile geliştirdiği OptiGrip lastiği ile aynı törende “Yenilikçilik Ödülü” kategorisinde de uluslararası otomobil markasının ardından ikincilik ile ödüllendirildi. Goodyear tarafından FuelSaving (Yakıt Tasarrufu) Teknolojisi ile geliştirilen EfficientGrip; yüksek kilometre ve ıslak zeminde fren performanslarından ödün vermeksizin, önemli yakıt tasarrufları kazandırarak başta filolar olmak üzere tüm tüketicilerine önemli avantajlar sağlamasıyla bu ödüle layık görüldü. Goodyear Bölge Satış Temsilcisi Kamil Özer, EfficientGrip ile alınan ödül ile ilgili olarak, “Filo yöneticileri güvenlikten ve kilometre performansından ödün vermeden üstün yakıt verimliliği sağlayan bir lastiği seçerek Goodyear EfficientGrip lastiğimizin sunduğu avantajları fark etmiştir.  Bu ödül, ürünümüzün rakiplerine göre üstün performanslarıyla birlikte, Şirketimizin çevreye olan duyarlılığını da bir kanıtı olmuştur” dedi.
Goodyear'ın kendi bünyesinde gerçekleştirdiği kapsamlı testler dışında, bağımsız Alman test kuruluşu TÜV SÜD Automotive; Goodyear EfficientGrip'i test ederek, rakiplerine göre yılda 30,6 litre daha fazla yakıt tasarrufu sağladığını onayladı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.