Genel Araba Aksesuarları Nelerdir?

Genel Araba Aksesuarları Nelerdir?

Günümüz insan hayatının vazgeçilmez kavramlarından biri olmuştur arabalar. Çoğu insan ev ya da başka bir yatırım yapmak yerine arabayı düşünürler.”Dört tekerleği olan benim olsun yeter” deriz ilk başta. Ama iş ciddiye bindiği zaman insan kılı kırk yarar.

ARABA AKSESUARLARI

            Günümüz insan hayatının vazgeçilmez kavramlarından biri olmuştur arabalar. Çoğu insan ev ya da başka bir yatırım yapmak yerine arabayı düşünürler.”Dört tekerleği olan benim olsun yeter” deriz ilk başta. Ama iş ciddiye bindiği zaman insan kılı kırk yarar.

            Arabalar kılı kırk yararak alınır.Ve sonra..Sonrası o arabanın dizaynıdır.Ne gibi aksesuarlar kullanılacağı konusunda araştırma yapmaktır.İşte bugün bu konu hakkında biraz bilgi vereceğiz.Bazı araba aksesuarları tanıtacağız..

            Arabalarda aksesuarları :

İç aksesuarlar Dış aksesuarlar

Olmak üzere iki kısımdır.Biz bu makalemizde iç aksesuarı ele alacağız.

İç aksesuarlar: Arabaların içinde bulunur ve günlük aktiviteleri kolaylaştırmaya yarar. Bunlardan bazıları şöyledir:

 Son zamanlarda trafiği süsleyen ve insanları bilinçlendiren arabaların arka ve ön camlarına yapıştırılan cam plakaları çok moda olmuştur.Bunu fırsat bilen üretici firmalar  “arabada trafik dedektifi var”,”arabada laz var”.. gibi bir çok çam plakaları üretmeye başlamıştır.

Günün büyük kısmını direksiyon başında geçirenler için bulunmaz bir aksesuardır. Arabanızdan ayrılmadan ve direksiyonu bırakmadan telefon görüşmesi yapmanızı sağlaması açısından direksiyon arası telefon sabitleyiciyi vazgeçilmez hale getirmiştir.

Çoğu insan arabasında sigara içilmesini istemez.Bunun sebebi arabanın içinin sigara dumanı kokmasıdır.Fakat bu söyleyiş tiryakileri etkilemez.Sigara dumanı çeken araba küllüğü sayesinde tiryakilerin araba kokusundan kurtulmaları sağlanmıştır.İçinde bulunan karbon filtre sayesinde sigara ve diğer kokuları çekerek arabanın içinin kokmasını engeller.

hakkında bilgi almak için araba10.com a girebilirsiniz. Araba sunroof ile ilgili doyurucu bilgiler mevcut.

Özellikle ütüsünün bozulmamasını ya da kırışmasını istemediğiniz elbiseleri korumak için kullanılan araba askılığı iç aksesuarlardandır. Araba içi içecek tutucu sayesinde araba kullanırken içeceklerinizin dökülme durumları sona ermektedir.

                     Araba içinde kullanılan duvar saati modelleri birden fazladır.Araba tekerleği şeklinde olanlar,benzin deposu şeklinde.hız limiti saati şeklinde olanlar… vardır.

Özellikle arabalarına özen gösterenlere hitap eden bir aksesuardır. Araba bagaj düzenleyici sayesinde araba içindeki dağınık görüntü engellenebilmektedir.

 USB çıkışlı şarj soketi ile yol sırasında telefonlarınızı çok rahat bir şekilde şarj edebilirsiniz.

 

Özellikle ilk kez gidilecek bir yeri kolay bulmak için kullanılan navigasyon aletleri oldukça önemlidir. Navigasyon tutturucu ile navigasyon aletlerinizi kolayca kullanabileceksiniz.

                 Aynı şekilde telefon tutturucu da vardır.

Rahatına düşkün olanların vazgeçilmezlerinden biride koltuk kılıfıdır.hem rahatlığı hem de görüntü güzelliği sayesinde aksesuarların vazgeçilmezleri arasında olmuştur.Hasır desenli,örgü şeklinde olanları ve fileli olanları bulunmaktadır.

                     Bunların dışında çam filmler,güneş enerjisi ile çalışan klimalar,pelüşler..gibi değişik  araba aksesuarlarda bulunmaktadır.Aksesuarlar genel olarak kişinin zevklerini gösterdiğinden dolayı her araçtaki aksesuarlarda değişebilmektedir.

Bu yazı sponsorluğunda hazırlanmıştır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.