Fiat'ın ticari araçları tanıtıldı

Fiat'ın ticari araçları tanıtıldı

Koyuncu Fiat, Şekerciler Sitesi’nde düzenlediği Roadshow etkinliği ile esnafla buluştu. Koyuncu Fiat Satış Şefi Selamet Demirhan, ticari araçlarda düzenlenen kampanyaların devam ettiğini söyledi

Fiat, Türkiye'de hem teknolojik hem de çevreci yönleriyle ön plana çıkan  model yelpazesiyle araçlarını üretmeye devam ediyor. Koyuncu Fiat düzenlediği Roadshow etkinliği ile Şekerciler Sitesi esnafına  ticari model araçlarını tanıtma ve test etme imkanı sundu.

TANITIMLAR VE KAMPANYALAR DEVAM EDECEK

Kamyonet tipi ticari araç edinmek isteyen veya araçlarını yenilemek isteyen firmaların  Roadshow etkinliğine yoğun ilgi gösterdiğini ifade eden Koyuncu Fiat Satış Şefi Selamet Demirhan, “19-20-21 tarihleri arasında Fiat’ın yapmış olduğu  Roadshow  etkinliği kapsamında ticari araçlarının tanıtımını gerçekleştiriyoruz.  Fiat markamızın ticari araçları Ducato, Pratico, Doblo,Fiorino ve Fulback araçları üzerine yapılmaktadır.  Özelikle Ducato frigofirik araçlarımızı eksi 18 derece ve + 5 özelliğine sahip Ducatolarımız vardır.  Özellikle fırıncı esnaflarımız için yaptırdığımız ve ekmek teknesi adını verdiğimiz Pratico aracımız var.Arazi aracımız olarak 4x4 fulback araçlarımız  mevcut. Bu araçlarımızın yanında tüm esnaflarımıza yönelik satmış olduğumuz Ducato Van, Ducato kasalı araçlarımızı da sergiliyoruz. Bu araçlarımız ile ilgili tanıtımlar gerçekleştiriyoruz.  Roadshow etkinliklerimiz İstanbul’da Anadolu ve Avrupa yakaları ile, Anadolu’nun ilk ayağı Ankara’da yapıldı. Ankara’nın ardından Konya, İzmir, Bursa’da sona erecek” dedi.

3-3-018.jpg

KAMPANYALAR İLE VATANDAŞLARIMIZIN YANINDAYIZ

Kampanyalar ile  vatandaşlarının yanında olduklarını belirten Koyuncu Fiat Satış Şefi Selamet Demirhan, “Kampanya olarak 40 bin TL’ye 20 ay sıfır faiz Doblo Combı camlı araçlarımız; Fiorino Combı camlı  araçlarımız için 30 bin TL’ye  20 ay’a sıfır faiz kampanyamız var. Yeni piyasa sürmüş olduğumuz camlı araçlarımız için Fiorino camlı koltuğun ise 1.4 motorlu benzinli modelini ürettik ve satışına başladık.  Aracımız 43 bin 900 rakamı ile piyasaya sürüldü.  Bütün Konyalı hemşerilerimizi standımıza bekliyoruz” dedi.

MESUT TURAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.