Fiat ile engel kalmıyor

Fiat ile engel kalmıyor

Fiat Engelsiz Hareket, bedensel engelli sürücülerin özgür, güvenli, konforlu ve keyifli araba kullanabilmeleri için çözümler sunuyor. Koyuncu Akaryakıt Otomotiv FIAT Yetkili Bayi'de düzenlenen etkinlik büyük ilgi gördü

Fiat  Engelsiz Hareket, Türkiye'nin dört bir yanında düzenlediği “Engelsiz Test Sürüşü” etkinliklerine tam gaz devam ediyor. Fiat Engelsiz Hareket  Koyuncu Akaryakıt Otomotiv FIAT Yetkili Bayi'de çok sayıda engelli sürücünün katılımıyla gerçekleşen etkinlik yoğun ilgi gördü.  Etkinlikte engelli sürücülere yasal prosedürler ve haklar konusunda bilgilendirme yapıldı.Gün boyu devam eden etkinlikte Fiat Egea ve Fiat  500L modelleri, engelli sürücüler tarafından test edildi. Sağlam yapıları yanı sıra, engelli sürücüler için özel aparatların kolaylıkla uygulanabildiği Fiat Egea ve Fiat 500L, sürücülerimizden tam not aldı. Engelsiz hareketin başlıca amacının engellilerin de toplumda bir yerinin olduğunu göstermek olduğunu söyleyen FIAT Genel Müdürlüğü Pazarlama Uzmanı Berfu Dikmen," Fiat olarak herkesin özgürce hareket edebilmesi gerektiğine inanıyoruz. Engelli sürücülerin yollarda keyifli ve güvenli sürüş keyfinin tadına varabilmesi ve engelli yolcularınızın konforunu artırabilmek için “Fiat Engelsiz Hareket” ile sürücülerimizin yanındayız. Fiat Engelsiz Hareket ile bedensel engelleri yollardan kaldırmak adına özel donanımlarla ihtiyacınıza uygun çözümler sunuyoruz" dedi.

SOSYAL SORUMLULUK ÖNCELİK

Sivil toplum kuruşları olarak FIAT'ın engelli sürücülere sunduğu imkanlardan engelli sürücüler adına büyük bir memnuniyet duyduğunu dile getiren Engelli, Aile, Toplum Eğitimi, Gelişimi ve İletişim Danışmanı Adem Kuyumcu,"Türkiye'de her yıl yaklaşık olarak 50 bin civarında engelli aracı satılıyor. Fakat engelli sürücülerimiz aldıkları aracı test etme imkanı bulamıyordu. ' Engelsiz Test Sürüşü' hareketi ticari amaçtan çok bir sosyal sorumluluk projesidir. FIAT çalışanlarına özel eğitim vererek engelli sürücülerimizle olan iletişimlerini daha sağlıklı kılıyoruz. Bu hareket umarım diğer firmalara örnek olur" ifadelerini kullandı. Katılımcıların memnuniyetlerini dile getirdikleri etkinlik, başarıyla son buldu.

TOLGA PARLAK merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.