Fiat,  yeni Fullback'i tanıttı

Fiat, yeni Fullback'i tanıttı

Fiat’ın yeni aracı Fullback, önceki gün gerçekleştirilen iftar programıyla tanıtıldı.

Koyuncu Fiat tarafından düzenlenen iftar ve test sürüşü programına, Satış Direktörü Mahmut Karacan, Bölge Müdürü Tekin İnanç ve Koyuncu Fiat Bayi sahipleri İbrahim Koyuncu ve Kerim Oflaz'ın yanı sıra müşteri ve davetliler katıldı Hafif ticari araç segmentinde büyük başarılar yakalayan Fiat, Fullback Pick-up modeli ile pazara hızlı bir giriş yaptı. Fiat bayilerinde yerini alan Fullback; Rock, Hardrock ve Fullrock adı verilen 3 farklı donanım paketi ile dikkat çekiyor.

Çift kabin gövde tipinde satışa sunulan Fullback, 150 HP ve 180 HP'lik iki versiyonu bulunan 2.4 litre silindir hacimli turbo dizel motora sahip olarak yollara çıkıyor. Fiat Fullback, hem 4x2 arkadan itişli hem de 4x4 olarak satın alınabiliyor. Fullback konfor ve arazi performansının göz önünde bulundurulduğu 6 ileri manuel ve 5 ileri tork konvertörlü otomatik şanzıman seçenekleri ile tercih edilebilecek.

Fiat Satış Direktörü Murat Karacan, yeni pikap modelinin pazara sunulması ile ilgili "Tasarım, fonksiyonellik, kullanışlılık, performans ve fiyat fayda dengesi ile Fullback, Fiat Ticari Araçlar ürün gamına büyük güç katacak. Zorlu yol koşullarına meydan okuyan safkan bir arazi aracı olarak da tanımlayabileceğimiz Fullback ile pazara hızlı bir giriş yapacağız" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.