Fenerbahçeli müteahhit Konyaspor başkanlığına aday oldu!

Fenerbahçeli müteahhit Konyaspor başkanlığına aday oldu!

Yeşil-beyazlı ekipte pazartesi günü yapılacak olağanüstü genel kurulda başkan adayının çıkmaması camiayı tedirgin ediyordu. Ancak yaşanan son gelişme ile Fenerbahçeli bir müteahhitin Konyaspor başkanlığına aday olacağı açıklandı

Konyaspor'da pazartesi günü yapılacak kongre öncesinde ilk ve tek adayı belli oldu. İnşaat firması sahibi ünlü isim başkanlık için çalışma içinde olduğunu söyledi.

Tümosan Konyaspor'da pazartesi günü yapılacak olağanüstü genel kurul öncesi yaşanan aday sessizliğini şehrin ünlü müteahhiti bozdu. İnşaat firması sahibi Adem Bulut'un yönetime talip olduğu ifade edildi. Bir süredir yeşil-beyazlıların başkan yardımcısı olarak görev yapan Bulut, Fatih Özgökçen'in görevi bırakmasının ardından yapılacak olağanüstü genel kurula tek aday olarak girecek.

ozel-tasarim-1.pngFenerbahçe'nin 1 milyon üye tanıtım programında Adem Bulut yer aldı.

CAMİA BU ADAYLIĞA KARŞI ÇIKIYOR

Kongre öncesi tek aday olacağı konuşulan Adem Bulut’un adaylığı camiayı ayağa kaldırdı. Bulut’un adaylığı, kendisinin İstanbul takımını tutması ve Konya Fenerbahçeliler Derneği üyesi olması yeşil-beyaz sevdalıları tarafından tepkiyle karşılandı. Camia “ Fenerbahçeliliğini resmen ilan etmiş bir taraftar Konyaspor gibi büyük bir camiaya başkan olamaz” yorumlarıyla tepki gösterdi.

ozel-tasarim-2.pngFenerbahçe programında yine Adem Bulut yer aldı.

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Adem Bulut’un adaylığı sosyal medyada da gündem oldu. Konyasporlu Twitter kullanıcıları Bulut’un başkan adaylığına karşı çıkan paylaşımlar yaptı. Ayrıca bu paylaşımlara Adem Bulut’un Fenerbahçe ile ilgili fotoğraflarını ve yaptığı beğenilerini de ekledi. Yaşanan bu olayların ardından adaylığı konuşulan Adem Bulut sosyal medya hesabını kilitledi Adem Bulut’un bu tepkiye karşı adaylık konusunda nasıl bir karar vereceği ise merak konusu oldu.

ozel-tasarim.pngAdem Bulut, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile aynı karede.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
14 Yorum