Fatih Özgökçen cephesinden Konyaspor açıklaması

Fatih Özgökçen cephesinden Konyaspor açıklaması

Tümosan Konyaspor’da 20 Kasım'da yapılacak olağanüstü kongre öncesi aday sessizliği devam ediyor Genel kurulun yapılacağı tarihe sayılı günler kala yeşil-beyazlı kulübün başkanlığı için henüz bir resmi aday başvurusu yapılmadı.

Tümosan Konyaspor’da 20 Kasım'da yapılacak olağanüstü kongre öncesi aday sessizliği devam ediyor Genel kurulun yapılacağı tarihe sayılı günler kala yeşil-beyazlı kulübün başkanlığı için henüz bir resmi aday başvurusu yapılmadı. Yaşanan bu sessizlik Konyaspor camiasını tedirgin ediyor.

whatsapp-image-2023-11-15-at-13-24-35.jpeg

Aday olmayı düşünen isimlerin ise takımın ağır borç yükü altında altında olmasından dolayı bu görevi almaktan kaçındıkları ifade ediliyor. Kongreye 5 gün kala herhangi bir ismin adaylığını açıklamamasının ardından, “Fatih Özgökçen yeniden başkan mı oluyor” sorusu ve iddiası gündeme geldi. Kulüp yöneticilerinden, iş insanı olan bir isim bu konu ile ilgili Merhaba'ya konuştu. Böyle bir şeyin söz konusu olmadığını söyleyen o yönetici, “Ben, yönetimde bulunmayacağım. Yönetim kurulumuzun ve başkan beyin devam etmeyeceği konusunda kanaati var. Adaylar konusunda çalışan ağabeyler var” dedi. Özgökçen'in yıllardır yanında yer alan bu yönetici, yeni dönemde Konyaspor yönetimi için kapıları kapattıklarını belirtti.

EMRE ÖZGÜL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum