Facebook Hesabını kapatmak

Facebook Hesabını kapatmak

Facebook hesabınızı dondurmak ya da uzun süre hesabınıza girmemek yerine, kalıcı olarak silerek bu hesaba ulaşımı engellemiş olursunuz.

Facebook hesabınızı dondurmak ya da uzun süre hesabınıza girmemek yerine, kalıcı olarak silerek bu hesaba ulaşımı engellemiş olursunuz. Bu kararı vermeden önce yani, aşamasında iyice düşünüp, emin olmanızı tavsiye ederiz. Hiçbir silinen hesap yeniden açılamadığı için, detaylı bir şekilde düşünmekte fayda var. Tüm bu aşamalardan sonra hala hesabınızı silme konusunda kararlıysanız, yapmanız gereken işlemleri başlıklar açıklayalım. Facebook Hesap Silme Aşamaları

  • Hesabınızdaki tüm uygulamaları Facebook Uygulama Ayarları menüsünden, bularak “x” işaretini tıklayarak teker teker silmeniz gerekiyor.
  • Hesabımı Sil butonuna gelerek, yazılı olan uyarıyı okuyarak tıklamanız gerekiyor.
  • Hesabımı Kalıcı Olarak Sil penceresinden, şifre ve güvenlik kodlarını girmeniz gerekmektedir.
  • Hesabınıza 2 hafta boyunca hiçbir şekilde giriş yapmamanız gerekiyor.

Facebook Silme işlemine geçmeden evvel, eğer sayfanız ya da grubunuz var ve buradaki kurucu ve yönetici yalnızca sizseniz, ya bu sayfaları bir başka yönetici ekleyerek devam etmesini ya da, tamamen silerek bir daha giriş yapılmamasını tercih etmeniz lazım. Dilerseniz hesap silme işlemine başlamadan önce, 'Ayarlar' menüsünden hesabınızın yedeğini alabilme şansınız bulunmaktadır. Facebook Silme işlemini birçok kullanıcı deniyor fakat, 14 günlük hesaba girmeme olayını başaranların sayısı oldukça azdır. İnsanların sosyal hayatla olan en güçlü bağı iletişim ile alakalı,  her türlü gereksinimlerini karşılayan ve paylaşım, haber alma ve oyalanma konusundaki çeşitli seçenekler sunan müzik dinlemekten video izlemeye hatta alışverişe kadar özelliklede soğuk kış günlerinde, sıcacık ev veya ofis ortamında konforlu bir kullanım sunuyor olması bakımından da, Facebook hesabınızdan vazgeçmeniz hiç kolay olmayacak. Maddi açıdan da bugün dışarıda buluşmayı tercih ettiğiniz arkadaşınızla, sıkılmadan ve düşünmeden bir yerlere gidip bir şeyleriçebilmeniz, sinemaya gidip film izlemeniz veya restoranda yemek yemeniz için cebinizde belli bir miktar para olması gerekiyor. Beklide Facebook uygulamasını bu kadar vazgeçilmez yapanda, kullanıcılarına eşit imkanda arkadaşlarıyla iletişimi ücretsiz olarak sunmasıdır. Arkadaşlarınızla dilediğiniz şekilde iletişim kurmanız için, Messenger uygulamasıyla sınırsızca mesajlaşma, video paylaşma, sesli ve görüntülü konuşma olanağı sunuyor. Konum paylaşımı, fotoğraf ve video paylaşımları sayesinde, profilinizdeki tüm arkadaşlarınız hakkında bilgi sahibi olmanızı sağlayan Facebook uygulamasındaki geniş kapsamlı uygulama imkanından dolayı, tamamen ondan mahrum kalmayı göze almakta oldukça zordur. , getirilen 14 günlük hesaba giriş yapılmama zorunluluğunun sebebi de bu olsa gerek. Facebook Silme işlemlerini yapıp, 2 hafta sabreden kullanıcıların hesabı tamamen silinmiş olur. Sizde çok kararlıysanız, bu süreyi atlatarak hesabınızı kalıcı bir şekilde silmiş olursunuz. Facebook hesabınızı silmek için aşağıdaki siteyi ziyaret edebilirsiniz. Silme işlemlerinin detaylarını anlatmışlar. Facebook Silme Adresi:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.