Enterogermina ile probiyotik takviyesi

Enterogermina ile probiyotik takviyesi

Enterogermina ile probiyotik takviyesi

Vücudumuzun merkezinde bulunan bağırsaklarımızın düzgün çalışması gerçekten de çok önemlidir. Bağırsaklarımızda bulunan bağırsak florasının dengeli bir düzende çalışıyor olması vücudu virüs ve mikroplardan korur ve bağışıklık sistemizi korur. bağışıklık sistemimizin dirençli olması sayesinde vücut hastalıklara karşı savunmada olacaktır.

Bağırsak florasında pek çok sayıda bakteri vardır. Sindirim sistemimizin düzgün çalışması için de bağırsak florasındaki yararlı bakterilerin aktif olması şarttır. Aksi durumlarda kişilerin takviyesi alması, bağırsak florasındaki dengeyi sağlaması gereklidir.

Probiyotik, sindirim sisteminde belirli bir miktarda bulunan mikroorganizmalardır. Dışarıdan takviye olarak alındığında ise bağırsak florasındaki yararlı bakter artmakta ve sindirimde denge sağlanabilmektedir. Probiyotik kullanan kişi sayısı günümüzde oldukça fazladır.

Probiyotik kapsül, probiyotik tablet ve probiyotik içeren gıdalar ile vücuda alınabilen bu yararlı mikroorganizmalar sindirimin kolaylaşmasına ve bağışıklık sisteminin güçlenmesine yarar sağlamaktadır. Doğal probiyotiklere örnek olarak turşu verilebilir. Bununla birlikte probiyotik yoğurtlar içeren probiyotik markaları da mevcuttur. Ancak her probiyotik yararlıdır kanısı ne yazıkki yanlıştır. Yararlı probiyotiklerin seçimi ise ciddi bir iştir.

Enterogermina, probiyotik mikroorganizma içeren formülü ile pek çok otorite tarafından onaylanmış ve dünya çapında kendini kanıtlamış bir markadır. Güvenerek kullanabileceğiniz enterogermina probiyotik takviyesi ile bağışıklık sisteminizi kuvvetlendirebilirsiniz. Ayrıca hiç bir koku ve tat içermeyen Enterogermina ile çocuklarınıza da kolaylıkla içirebilmeniz mümkündür. Enterogermina, meyve suları ya da süte karıştırılarak içilebilir. 

Bilim insanlarının pek çok araştırması neticesinde geliştirilmiş olan enterogermina ile kabızlık ya da ishal gibi bağırsak florasının dengesinin bozulması ile ortaya çıkan rahatsızlıklardan kurtulmanız mümkündür. Karın şişkinliği, halsizlik ve hatta stres gibi yan etkiler de alınan probiyotik takviyesi ile ortadan kalkacaktır. 

Küçük tüpler içinde renksiz bir sıvı halinde alabileceğiniz enterogermina’yı kullanım klavuzuna uygun kullanmak önemlidir. Yetişkinler ve çocuklar için farklı dozda alım tavsiye edilmektedir. Antibiyotik kullanan çocukların, antibiyotik yan etkilerinden kaynaklı sindirim güçlüğünü gidermek için bir tüp enterogermina probiyotik kullanmak yeterli olacaktır. yetişkinler için tavsiye edilen ise iki tüp kullanmalarıdır. Gerekli durumlarda doktorunuzdan tavsiye alabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.