Emmioğlu 30 kişi umreye gönderiyor

Emmioğlu 30 kişi umreye gönderiyor

Emmioğlu Giyim Mağazaları ve Nasip Turizm'in ortaklaşa düzenlediği, “Geleneksel 10. Umre Kampanyası” çekiliş merasimi gerçekleştirildi. Yapılan çekilişle umreye gönderilecek 30 kişi belirlendi

Kasım ayından beri devam eden kampanya ile Emmioğlu Giyim Aziziye Mahallesi Piri Mehmet Paşa Çarşısı’ndaki mağazasından tek seferde 75 lira ve katlarında alışveriş yapan müşteriler arasından yapılan çekilişle umreye gönderilecek 30 kişi belirlendi. Ayrıca programa katılanlar arasından 3 kişi umreye gönderilerek toplamda 33 kişi umreye gitmeye hak kazandı.

TÜM MÜŞTERİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Atiker De Luxe Karatay Toplantı Ve Düğün Merkezinde gerçekleştiren programa  Emmioğlu Giyim Mağazaları Genel Müdürü İbrahim Gökay, Nasip Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yenişenol, çok sayıda aday ve vatandaş katıldı. Çekiliş programı Kur-an’ı Kerim tilavetiyle başladı. Açılış konuşmasını yapan Emmioğlu Giyim Mağazaları Genel Müdürü İbrahim Gökay,  bu yıl 10.’su düzenlenen Geleneksel Umre çekilişlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. 10 yıl önce kendilerine söz vererek bu çekilişleri başlattıklarını belirten Gökay, “  Bundan 10 yıl önce 3 kişi ile başladığımız umre kampanyasına başlarken hayalimiz bir uçak dolusu müşterimizi umreye götürmekti. O şekilde yola çıktık.  Bugün şükürler olsun bugün bir uçağımızı doldurarak ikinci uçağımızdan rezerve yaptırmaya başladık.  Kampanyamız 1 Kasım 2017 tarihinde başlayıp 9 Mart 2018 tarihinde sona erdi. Emmioğlu Giyim mağazaları yine heyecanlı bir kampanya dönemi geçirdi. Kampanya döneminde müşterilerimizin mağazalarına göstermiş oldukları ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ediyoruz. Bu zamana kadar 215 müşterimizin Kabe ile buluşmasına aracılık etmek , maddi kazanımların yanında manevi kazanımlara sebep oldu. Emmioğlu Giyim Mağazaları umre ve kültür turlarının yanında ilk kıblemiz olan Mescid-i Aksaya’da  bir kafile göndermeyi niyet ettik. Kampamıza ilgi gösteren müşterilerimize teşekkür ediyorum. Nisan ayı sonunda 14 günlük umre kampanyamız olacak.  Bu zamana kadar müşterilerimize göstermiş olduğumuz ilgi ve alakayı umre’ye göndereceğimiz müşterilerimize de göstereceğiz.” dedi.

30 KİŞİ UMREYE GİDECEK

Konuşmanın ardından 7. Noter İmza yetkili katibi Hasan Evren'in şahitliğinde umre çekilişi yapıldı. Program İlahi Sanatçısı Abdurrahman Önül konseri ile sona erdi.  Umre kampanyası asıl talihlileri; Esra Gök, İsmail Ceylan, Şerife Duman,  Sultan Barın, Öner Yüksel, İsmail İlhan, Atiye Keser, Ali Rıza Fidan, Elif Nur Şahin, Habib Koçak, Döndü Eskil, Necla Karaman, Sıtkı Atalay , Süleyman Tezcan, Mehmet Karabulut, Zeliha Akdağ, Bahriye Ceylan,Sevil Özüdoğru, Hasan Bacaksız, Ömer İşim, Mustafa Tanrıkulu, Fadimana Taş, Yunus Emre Şan, Zeliha Ersan, Osman Bakar, Hazım Ceviz, Gülbahar Özdarıcı, Ümit Şal, Mehmet Ali Şimşek, Fatmaana Ulusoy. Yedek umre talihlileri; Gülhan Öz, Mesut Ünal ,Selvi Gökşen, Mustafa Çalar, Osman Küçükyılmaz, Mustafa Demirci ,Adil Karaköse, Aytekin Özarın, Mehmet Tosun, Adem Karaca, Yusuf Doğan, Şerife Acar,Güllü Kırkan, Şerife Çakır, Mehmet Güleser, İsmail Koçak, Hatice Ceviz, Ali Camcı, Nuri Koçcu, Hüseyin Demircioğlu, Sevilay Kaşıkcı, Abdülkadir Yıldız, İsmail Kaymaz, Celalettin Kara, Nazife Ada, Hasan Ataşoğlu,Zübeyde Yaldır, Veyis Ellikci, Songül Çerçi, Ömer Cebeci.

HAMDİ BUĞUR

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum