Elektrik sektörünün kalbi iftar buluşmasında attı

Elektrik sektörünün kalbi iftar buluşmasında attı

Konya Elektrik Platformu, elektrik ve enerji sektörünün çalışanlarını düzenlenen iftar programında bir araya getirdi.

Atiker Deluxe Düğün Merkezi'nde düzenlenen programı Konya Elektrikçiler Odası, Elektrik Mühendisleri Odası, Konya Sanayi Odası Elektrik Komitesi, Konya Ticaret Odası Elektrik Komiteleri birlikte organize etti. Yoğun bir katılımın olduğu iftar programında katılımcılara geleneksel Konya düğün pilavı ikram edildi.

Yemek sonrası konuşan Konya Elektrikçiler Odası Başkanı Arif Yeşildaş, “Elektrik sektörünün tedarikçileri ve uygulayıcıları olarak bu kadim kentimizin aydınlanmasında buradaki her bir ferdin emeğinin olduğunu biliyor ve gurur duyuyoruz. Bizler ustasıyla, kalfasıyla, çırağıyla, mühendisi, malzemecisiyle, MEDAŞ çalışanları ile kocaman bir aileyiz. Oda olarak tedarikçi, uygulayıcı ve MEDAŞ arasında köprü olarak olası aksaklıkların giderilmesi için görevimizi en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz. Mesleğimizin kıymetini bilerek sahip çıkmalı, yeniliklere açık olup kendimizi geliştirmeliyiz” dedi.

img_1684.jpg

Konya Elektrik Platformu adına konuşan Fatih Olgun da, “Ramazan aç kalma, açları doyurma ayı değildir. Ramazan huylarımızı ve alışkınlıklarımızı değiştirme ayıdır. Rabbimiz kendisine şükredilmesini istiyor. Ülkemizin, şehrimizin ve mesleğimizin ne noktalara geldiğini görmeli, bunun kıymetini bilmeliyiz. Konya elektrik Platformu, bu sofralarda oturan herkese açıktır. Şehrimizde bulunan elektrik sektörünün her kademesinde hizmet veren, üreticilerin, mühendislerin, usta ve kalfaların yine bir araya geleceği 2018 iftarında görüşmeyi diliyoruz” şeklinde konuştu.    

HÂLİD ŞEN merhabahaber.com

img_1672.jpg

img_1665.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.