EasyCep’in Konya şubesi açıldı

EasyCep’in Konya şubesi açıldı

İkinci el elektronik ürünleri ekonomiye kazandırmak için yola çıkan EasyCep, ilk tohum yatırımını aldı.

9 milyon liralık yatırım toplayan girişim, 2022’den itibaren yurtdışına açılmayı planlıyor. EasyCep’in İç Anadolu bölge distribütörü, Mehmet Yetiş, “ "İkinci el ürün kullananların sayısı her geçen gün artıyor. EasyCep olarak yenilenmiş elektronik ürün satışımız ile tüketicilerin bu ihtiyacına cevap veriyoruz. Sattığımız tüm ürünler en az 12 ay garantili" diye konuştu.
2018 yılında üniversiteli iki arkadaş olan Mehmet Akif Özdemir ve İsmail Dinçer tarafından kurulan EasyCep, cep telefonu, akıllı saat, tablet ve bilgisayar gibi ikinci el elektronik eşyaların yenilenerek bir yıl garantili satışını gerçekleştiriyor. İki kişi başladıkları işte şu anda 40 kişilik bir grupla çalışan iki ortak, 3 yılda 30 bin adet cihazın yenileyip satışını gerçekleştirmiş.

whatsapp-image-2021-06-04-at-13-39-09.jpeg

ŞİRKETTE ÖNEMLİ İSİMLER YER ALIYOR

Türkiye'de yenilenmiş elektronik ürün pazarının ilk şirketi olan EasyCep, ilk tohum yatırımını aldı. EasyCep, çıktığı ilk yatırım turunda Türkiye'nin ve dünyanın önde gelen melek yatırımcı ve yeni nesil girişimcilerinden 9 milyon liralık yatırım almayı başardı. Yatırımcılar arasında Türkiye'nin hızla büyüyen finansal kuruluşlarından Fibabanka'nın kurumsal girişim sermayesi fonu olan Finberg, dünyanın en büyük melek yatırımcı ağlarından biri olan Keiretsu Forum'un Türkiye ağı, Peak Games ve Ace Games'in kurucularından Hakan Baş, Birleşik Ödeme'nin kurucularından İlker Sözdinler ve Papara'nın kurucusu Ahmed Karslı gibi önemli şirket ve isimler bulunuyor.

“TÜM MAĞDURİYETLERİNİZE ÇÖZÜM ÜRETİYORUZ”

EasyCep'in dünyada kanıtlanmış ve başarılı olmuş iş modeli üzerine kurulduğunu kaydeden İç Anadolu bölge distribütörü, Mehmet Yetiş şunları söyledi:
'' Konya 'da ikinci el cep telefonu almak için bir telefon bayisine gittiğinizde satın alacağınız cep telefonu hakkında bazı kuşku ve korkularınız olmaktaydı. Telefon acaba çalıntı mı, Bylock’ta kullanıldı mı, imei kapansa ne yaparım, arızalı bir fonksiyonu var mıdır? gibi bir çok sorun oluşturabilecek ve  mağdur olabileceğiniz tüm sorunları Easycep Konya Mağazamızda çözdük. İkinci el telefonlarımızda 12 ay garantili veriyoruz. Ayrıca  mağazamızda müşteri adına faturası kesmenin yanı sıra satın aldınız ürün 14 gün içerisinde arızalanırsa para iade veya başka bir cihaz ile değişim garantisi veriyoruz. Konya mağazamızda satılan yenilenmiş telefonlarımız sıfır bir telefondan ayırt edemeyeceğiniz kadar iyidir. Bunların dışında ikinci el telefon satmak isteyen müşterilerimiz easycep.com site adresimizde yer alan cihazını sat bölümünden form doldurabilir en fazla 30 dakika sonra kuryemiz cihazı teslim alıp ücreti satıcının banka ibanına eft olarak göndermektedir’’

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.