Dünyada bu hafta bir dizi etkinlik sanatseverlerle buluşacak

Dünyada bu hafta bir dizi etkinlik sanatseverlerle buluşacak

Dünyanın çeşitli şehirlerinde bu hafta geniş bir yelpazede, birbirinden farklı etkinliklerin yanı sıra konser, sergi, tiyatro ve performanslar gerçekleştirilecek.

Ünlü piyanist Fazıl Say'ın Goldmund Quartet ile Amsterdam'daki Concertgebouw Konser Salonu'nda 27 Şubat'ta gerçekleştireceği konser, öne çıkan müzik etkinlikleri arasında. Konserde ünlü piyanistin kendi bestelerinin yanı sıra Schumann ve Mozart'ın efsaneleşmiş eserleri de seslendirilecek.

İsveçli şarkıcı Maher Zain, 2 Mart'ta Singapur'da konser verecek. Singapore Expo Hall'da gerçekleştirilecek konserde ünlü sanatçı, sevilen parçalarını yorumlayacak.

George Pehlivanian yönetiminde, İtalya'nın Milano kentindeki Dal Verme Tiyatrosu'nda 29 Şubat'ta sahne alacak Senfoni Orkestrası'na, piyanist Roman Borisov eşlik edecek. Orkestra, Pyotr İlyiç Çaykovski ile Antonin Dvorak'ın eserlerinden oluşan bir repertuvara yer verecek.

İspanya'nın Barselona kentindeki tarihi konser salonu Palau de la Musica Catalana'da 28 Şubat'ta Rus piyanist Grigory Sokolov, müzikseverlerle buluşacak.

Aynı mekanda 29 Şubat'ta İspanyol müzisyen Ona Cardona ve Trio Pedrell grıubu sahne alacak.

Almanya'daki Philharmonie Berlin konser salonunda 2 Mart'ta Hamburglu folk müzik grubu Mischpoke, "Klezmer High Life" albümündeki şarkıları seslendirecek.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.