Dünyaca ünlü markaları satan Türk firması böyle iflas etti! 23 projede imzası var

Dünyaca ünlü markaları satan Türk firması böyle iflas etti! 23 projede imzası var

Küresel ekonomik krizden dolayı Türkiye ve dünya genelinde birçok firma iflas ediyor. Bunlara bir firma daha eklendi. Meşhur markaları satan Türk firması böyle iflas etti.

Küresel ekonomik krizden dolayı birçok firma sıkıntılı bir süreç yaşıyor. Dünyada değişen ticaret düzeni nakit akışını olumsuz etkiledi. Koronavriüs pandemisi firmaların dengesini bozdu. Bankalardan kredi çekerek borçlarını ötelemeye çalışanlara ise yüksek faiz oranları engel oluyor. Merkez Bankası faiz oranını yükselttikçe kredi musluğu kapatıldı. Sonuç olarak Türkiye ve dünya genelinde birçok firma iflas etti.

iflas-84884.webp

ANKARA'DA DEV PROJELERE İMZA ATAN FİRMA İFLAS ETTİ

Vatandaş bu durumun ne zamana kadar devam edeceğini merak ediyor. Türkiye'de ismi çok meşhur olan bazı firmalar bile iflas ediyor. Son olarak dünyaca ünlü markaları satan Türk firması iflas etti. Bahsi geçen firmanın iflas etmesine herkes çok şaşırdı. Ankara merkezli faaliyet gösteren firma 23 tane dev projeye imza atmıştı.

tuna-2.jpg

2017 YILINDA KURULDU, KISA SÜREDE BÜYÜDÜ

2017 yılında kurulan firma kısa sürede büyüdü ve ismiyle meşhur oldu. Ankara'da A City AVM, Emporia AVM, Nesibe Aydın Koleji, Tuna Panorama ve Metal İş Sendikası Binası gibi birçok projeye ürün tedarik eden firmanın ismi RH Tasarım Proje.

avm.jpg

Dünyaca ünlü Franke, Vitra, Artema, VitrA Fix ve Villeroy Boch gibi banyo ürünlerini mağazasında satan firmanın iflası sektörü şok etti. Ankara 2. Asliye Ticaret Mahkemesi 'nin 24/01/2024 tarih ve 2023/576 Esas sayılı kararları ile firmanın iflasına, iflasın aynı tarih ve saat 11:32 'de açılmasına karar verildi.

Firmanın referansları arasında yer alan bazı projeler şu şekilde:

adsiz-2.jpg

Kaynak:Haber Merkezi