Duha Grup, yeni yerinde

Duha Grup, yeni yerinde

İnşaat sektörünün güçlü aktörlerinden Duha Grup, yeni yerine taşındı.

Fatih Yeşilyurt, Mustafa Gümüşsoy, Hüseyin Serin ve Aytekin Yeşilyurt yönetiminde faaliyetlerini sürdüren Duha Grup İnşaat, düzenlediği törenle Ahmet Özcan Caddesi üzerindeki merkez binasını hizmete açtı.

Şirketin Genel Müdürü Fatih Yeşilyurt, Duha Grup olarak Konyalılara kaliteli yaşam alanları sunmaya devam ettiklerini ifade ederek, “Daha iyi hizmet verebilmek, yeni projelerimizi çok daha iyi şartlarda müşterilerimize gösterebilmek için Ahmet Özcan Caddesi üzerine merkez binamızı taşıdık” diye konuştu.

Yap-Sat ve inşaat taahhüt alanlarında hizmet verdiklerine dikkati çeken Fatih Yeşilyurt, son dönemde de Karatay bölgesine yatırım ağırlığı verdiklerini dile getirdi. Yakın dönemde 120 dairelik projelerini tamamladıklarını ve Mevlana Kültür Merkezi karşısındaki 113 dairelik yeni yatırımlarının startını verdiklerini bildiren Yeşilyurt, “Konya’nın çeşitli bölgelerinde de devam eden projelerimiz var. Sektöre yeni bir soluk getirmek adına farklı mimari yapılara imza atmaya çalışıyoruz. 2018 yılında da yatırımlarımızı artırarak devam ettirmeyi planlıyoruz” dedi.

Açılış törenine çok sayıda davetli katılırken, misafirlere Erzurum Cağ Kebabı ikram edildi.

Hakan ARMUTCU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.