Diltaş'ta çifte bayram

Diltaş'ta çifte bayram

Diltaş Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ataman birimlere, müdür yardımcılarına, öğretmenlere ve velilere tebriklerini sundu.

 

Diltaş Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ataman tebrik mesajında şu ifadelere yer verdi;

"Saygıdeğer Konya halkı, geçtiğimiz günlerde YKS sonuçları açıklandı. Sonuçlardan okullarımız adına, Konya’mız ve Türkiye’miz adına son derece memnunum. Meram Diltaş Anadolu Lisemizin 26. Dönem Mezunları başarıda gerçekten zirveye ulaşmıştır. Kazanan öğrencilerimizin %55,97’si ilk üç tercihine, %74,63’ü ise ilk beş tercihine yerleşmiştir. Genel yerleşme oranımız %87,58 olup bu da takdire şayan bir başarıdır. Ben; başarıda emeği geçen, başta Genel Müdürümüz Sayın İsmail Safa Ketenci olmak üzere, ölçme, değerlendirme konularında yönetime destek olan birimlerimize, Meram Diltaş Anadolu Lisesi müdür ve müdür yardımcılarımıza, rehber öğretmenlerimize, özellikle kazanma hırsını en üst düzeye çıkaran vefakâr, cefakâr, zaman sınırı tanımayan öğretmenlerimize, bizlere inanan, güvenen, bizleri her daim destekleyen velilerimize, her biri ayrı ayrı her türlü övgüye layık olan ve Ali Amcalarının baskılarına saygıyla, samimiyetle inanarak katlanan sevgili öğrencilerimize şükranlarımı, tebriklerimi sunuyorum. 
Gelecek her yılda eğitim kalitemizi artıracağımızdan, öğrencilerimizin neyi neden yaptığının, neye yaradığının bilincine varacağından, böylelikle sorumluluğunu daha da geliştireceğinden asla şüphem yoktur. Diltaş Eğitim Kurumları, bugün 2600’e yaklaşan öğrenci sayısına ulaşmışsa şüphesiz bunun nedeni A‘dan Z’ye muhabbettir, sevgidir, saygıdır, güvendir, dostluk ve arkadaşlıktır... Ne yaptığının bilincinde olmak, neye ulaşmak istediğinin sorumluluğunu taşımaktır. Bizde kavga olmaz, bizde dedikodu olmaz; bizde vefa duygusu yüksektir, görev anlayışı doruktadır. Tüm çalışanlarımızla gayemiz; Yüce Türk Milleti’ne layık olmak, devletimize aklımızla, fikrimizle, eserlerimizle sahip çıkmaktır. Doğruyuz ve doğrunun yanında yer alırız. ‘‘Fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür’’ asil bireyler yetiştirmek Allah’a borcumuzdur. Türk Milleti ve devleti dünya durdukça var olacak, melun emeller onun pençesinde ezilecektir. Öğrencilerimizin tümüne inandım, güvendim. Onlardan hiç vazgeçmedim. Allah’a hamdolsun ki onlar da görevlerini layıkıyla yaptılar ve yapmaya da devam edeceklerdir. Bu duygularla hepinize saygı ve sevgilerimi sunar, Kurban Bayramımızın tüm İslam âlemi için esenlikler getirmesini temenni ederim."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.