Derbent’e yeni kaymakamlık binası

Derbent’e yeni kaymakamlık binası

Derbent Belediyesi’nin yeni binasına taşınmasının ardından boşaltılan bina kaymakamlık binası için yeniden restore edilecek.

 Belediye binasının geçtiğimiz aylarda tamamlanmasının ardından boşalan binanın kaymakamlık binası olarak tahsis edilmesinin ardından ilçeye gelen Vali Aydın Nezih Doğan, eski belediye binasını gezerek Kaymakam Hüseyin Atila ve Belediye Başkanı Hamdi Acar’dan bina hakkında bilgi aldı. Vali Doğan, boşaltılan belediye binasının Kaymakamlık binası olarak yeniden tasarlanması için gerekli projenin hazırlanmasının ardından çalışmalara başlanacağını söyledi.
Doğan, “Kaymakamlık binası ilçe merkezinin oldukça dışında olduğu için vatandaşlarımız oldukça zorlanıyordu. Biz bir bina arayışı içinde iken gündeme eski belediye binası geldi. Yaptığımız görüşmelerde bu binanın yeniden düzenlenerek Kaymakamlık binası olarak hizmete sunulmasına karar verdik” dedi. Binanın yeniden düzenlenmesinin ardından bazı birimlerinde burada hizmet vereceğini de dile getiren Doğan, “Bina yapım olarak oldukça eski ancak hayata geçirilecek olan proje ile daha modern ve kullanılabilir bir duruma getirilecek. Bunun için ödeneğimiz hazır. Uygun görülen bir projeyi hayata geçireceğiz. En kısa sürede tamamlanacak olan çalışmanın ardından ilçe halkımız uzaklara gitmeden ilçe merkezinde tüm resmi işlemlerini halledebilecek. Binanın yeniden restore edilmesi belki biraz maliyet oluşturacak ancak ilçe halkımızın daha seri ve kaliteli hizmet alması için bu değişikliğe ihtiyaç vardı” diye konuştu.
Eski belediye binasında gerekli incelemeleri bizzat yaparak kaymakam ve belediye başkanı ile fikir alış verişinde bulunan Vali Aydın Nezih Doğan, ilçe gezisi sırasında geçtiğimiz ay göreve başlayan Derbent Kaymakamı Hüseyin Atila ve Derbent Belediye Başkanı Hamdi Acar’ı, makamlarında ziyaret etti. Son olarak ilçe halkı ile bir araya gelen Vali Doğan, burada vatandaşlar ile uzun süre sohbet etti ve sorunlarını dinledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.