Derbent Gençlikspor farkını hissettirdi

Derbent Gençlikspor farkını hissettirdi

Muğla’da yapılan İller arası Kick-Boks Zafer Kupası’nda Derbent Gençlik spor takımı 5 birincilik, 2 ikincilik ve 1 üçüncülük elde ederek bir başarıya daha imza attı.

Muğla Kapalı Spor Salonu’nda yapılan Zafer Kupası Kick-Boks şampiyonasında 7 ilden 12 spor kulübü ve 158 sporcu mücadele etti. Zafer Kupası şampiyonasında Derbent Gençlik spor adına dereceye giren sporcular ve kiloları söyle; 60 kiloda Hatice Coşkun (Birinci), 45 Kiloda Selcan Tanrıverdi (Birinci), 55 kiloda Betül Aras (ikinci) Fatih Büyükmutlu (Birinci) 50 kiloda Muhammet Büyükkapancı (Üçüncü) 50 Kiloda Batuhan Ulaş (Birinci) 55 kiloda İzzet Arabacı (Birinci) 60 kiloda Halil Arabacı(İkinci) ,Derbent Gençlik spor kulübü takım halinde ise üçüncülüğü elde etti.
Kick Boks Milli Takım ve Derbent Gençlik Spor Antrenörü Mehmet Güçlü “Muğla’da yapılan Zafer Kupası şampiyonasında takım olarak başarılı müsabakalar çıkartarak 5 birincilik, iki ikincilik ve bir üçüncü elde ederek bir başarıya daha imza atmış olduk. Bizlere maddi ve manevi desteğini esirgemeyen Derbent Belediye Başkanı Hamdi Acar’a teşekkür ederiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.