Demografik denge bozuldu

Demografik denge bozuldu

İYİ Parti Meram İlçe Teşkilatı, Türkiye’nin içinde bulunduğu ekonomik, siyasi ve idari sorunları hakkında halkı bilgilendirmek amacıyla İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ’ı Konya’ya davet ederek, bir konferans düzenledi.

Sunuculuğunu Aysel Tongur’un yaptığı konferansa Meram, Seydişehir, Hadim, Çumra, Karatay, Selçuklu İlçe başkanları, divan üyeleri, Demokrat Parti, Cumhuriyet Halk Partisi, Sadet Partisi Konya İl Başkanları, İYİ parti gönüllüleri ve memleketin meselelerine duyarlı çok sayıda dinleyici katıldı. İYİ Parti Genel Başkan yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ konuşmasını yapmak üzere kürüye çıktı. Konuşmasını ayakta yapan Ümit Özdağ, “Türkiye’nin seçimden sora çok boyutlu bir krizle karşı karşıya kaldığını, eğer tedbir alınmazsa bu krizin bedelini ülke olarak, millet olarak çok ağır ödeyeceğimizi ifade etti.

Özdağ, “Tarihte M.Ö zamanlardan beri hayatta kalan iki millet vardır: Biri Türk Milleti diğeri Çin. Bu iki millet bazen birbirleriyle savaşarak, bazen de yan yana yaşayarak varlıklarını bu güne kadar sürdürdüler. Türk Milleti Avrasya’da, Anadolu ve Balkanlarda, 55 milyon metre karelik bir alanda hakimiyet kurdu. Şu anda Çin Uygur Türklerini katlederek Orta Asya’da hüküm sürerken bu gün Ortadoğu’da Türkiye ile anlaşmalar yapmaktadır.  Türkiye devleti dediğimiz zaman tarihin içinden süzülüp gelen bir mirastan, binlerce yıllık bir devlet geleneğinden bahsediyoruz.  Birileri, AKP’nin başına bir şey gelirse, Erdoğan giderse Türkiye Devleti yok olur diye bir safsatayı dillerine doladılar. 16 yıllık iktidarlıklarını binlerce yıllık devlet geleneğiyle yıkılmadan ayakta kalan ve halen varlığını devam ettiren Türk milletini, Türk devletiyle kendilerini bir tutmakta, kendileri giderse devletinde milletin de yok olacağını söylemektedirler.  Bizim devletimiz ve milletimiz binlerce yıllık bir tarihin devamıdır. Öyle kolay kolay yok olmaz. Türk Milleti ve devleti devam edecektir. Türkiye’nin ayrıştırılmasının ekonomik krizden daha ağır biri krizle baş başa kaldığını ifade eden Özdağ, daha ağırının da Türkiye’nin güney illeri ve iç Anadolu’da oluşan Suriyeliler göçmenler olduğunu söyledi.

Şu anda 3.5 milyon olan Suriyelilerin güney illerimizdeki nüfus yoğunluğunu her 20 kişiden birinin Suriyeli olduğunu,  2040 yılında Suriyeli göçmenlerin nüfusunun 7,5 milyona ulaşacağını,  Adana, Gaziantep ve Konya’da Suriyeli nüfusun Türk nüfusunu geçeceğini, tedbir alınmazsa en ufak bir jeopolitik sarsıntıda bu bölgelerin elimizden kaymasına sebep olacağını ifade etti.  Konferansın sonunda Meram İlçe Başkanı Gülbahar Aşık, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ’a hediye takdim etti.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.