Damla Ofset'ten özel yarışma

Damla Ofset'ten özel yarışma

Damla Ofset tarafından üniversite öğrenci-lerine özel, promos-yon ürün tasarım yarışması düzenleniyor

Basım Sektöründe yarım asra yakın meslek tecrübesiyle hizmet veren Damla Ofset’in promosyon markası Dival, 7. Yılında da ajanda, takvim ve konsept ürün kategorilerinde kelitesi ve farklılığı ile adından söz ettirmeye devam ediyor. 2011 yılını yeni yatırımlar ve ses getiren kampanyalarla tamamlayan Dival, 2012 yılına da promosyon tasarım yarışması ile start verdi.  Dival’in 2013 promosyon koleksiyonu üniversite öğrencilerine yönelik tasarım yarışmasıyla şekillenecek. Paşapark Otel'de basın toplantısı düzenleyen Damla Ofset Genel Müdürü Ulvi Yıldırım, Damla Ofset'in 1984 yılından bu yana Konya ve çevresine hizmet veren bölgenin en güçlü baskı ve cilt tesislerinden biri olduğunu söyledi.
2010 yılı sonunda yaptıkları 5 renkli ofset baskı makine yatırımı ile baskı potansiyellerini artırdıklarını ifade eden Yıldırım, cilt ve baskıda uzmanlaştıklarını vurguladı. 2006 yılında markalaşma çalışmaları sonucunda Dival markasını ortaya çıkardıklarını anlatan Yıldırım, üretim ve satış kadar Ar-Ge ve inovasyon çalışmalarına da önem verdiklerini aktardı.
Müşteri taleplerini ve pazardaki gelişmeleri dikkatle takip ettiklerini vurgulayan Yıldırım, şunları kaydetti: ''Bu bağlamda bugün lansmanını yaptığımız tasarım yarışması ile Dival'in geniş ürün yelpazesine yeni bir çizgi kazandırmayı hedefliyoruz. Yarışmada hedeflenen amaç sadece bununla sınırlı değil. Yarışmamız üniversite sanayi işbirliğinin sektörümüzde uygulanmış ender örneklerinden birisi olacak. Yarışmamızla üniversite öğrencileri arasında inavasyonu ve girişimciliği özendirmeyi, tasarım etkinliklerini yaygınlaştırmayı hedefliyoruz. Yarışmamızın üniversite ayağını Selçuk Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Bölümü üstelendi. Yarışmaya Konya'daki dört üniversitemizin öğrencilerine açıktır.''
Dün start alan yarışmanın son kabul tarihinin 30 Nisan 2012 olduğunu dile getiren Yıldırım, sonuçların 30 Nisan 2012 tarihinde açıklanacağını bildirdi. Yıldırım, yarışmayla ilgili detaylı bilgiye, www.dival.com.tr internet adresinden ulaşılabileceğini sözlerine ekledi.
 
MUHAMMET GÜMÜŞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.