Çikolatada söz sahibiyiz

Çikolatada söz sahibiyiz

Sürüm Şekerleme Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Karakurt, 13 Nisan Cuma günü yapacakları yeni bir açılış öncesi basın toplantısı düzenleyerek, Konyalılar'ı açılışa davet etti.

Başkan Karakurt, ayrıca faaliyetleri hakkında bilgiler verdi. 1926 yılında Hacı İsmail Karakurt tarafından kurulduklarını hatırlatan Karakurt, "100. yılına yaklaşan müessesemizde, kuşaktan kuşağa geçerek aynı performans, kalite ve güvenle 4. kuşak olarak bayrağı devraldık" dedi. Çikolata çeşitlerinde tercih edilen bir isim olarak, sektörde lider olmanın verdiği sorumluluğu gelecek nesillere aktarmanın heyecanı ile büyümeyi hedeflediklerini aktaran Karakurt, "Lokum, çikolata, şekerleme ve çerezden oluşan bütün ürünlerimizi Büsan Organize Sanayi içerisinde açılışını gerçekleştireceğimiz Çikolata Cafemiz ile farklı konsept oluşturarak, 'Damaktan kalbe giden' bir yol açtık.

Bunu da şubelerimize ilave olarak Sürüm Premium adını koyduk" şeklinde konuştu. "3. mağazamız olan Sürüm Premium, 600 metrekare alanda hizmet verecek bir mağaza oldu" diyen Başkan Karakurt, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Zengin çeşit ve geniş yerleşim alanı olduğu için Sürüm Premium adını verdik. Başta Konya sanayisi olmak üzere tük Konya'ya hizmet edecek bir mağazayı şehrimize kazandırmanın gururunu yaşıyoruz. Konya'nın tarihini önemsiyoruz ve çikolatalarımızın ambalajlarında zaten tarihimizi de yansıttık. El yapımı çikolata iel Konya'da söz sahibiyiz. Özellikle kurumsal tasarımlarla kişiye ve firmalara özel çikolata tasarlıyoruz. Zengin çikolata çeşitlerimiz üzerinde Konya'dan fotoğrafların olduğu Konya collection serisi çikolatalarla özel hizmet veriyoruz. İnsanlarımızı sevginin sıcak anlarında buluşturmak anlayışıyla 13 Nisan Cuma günü saat 14.30'da gerçekleştireceğimiz açılışımızda siz değerli basın mensuplarını ve halkımızı yanımızda görmek istiyoruz. Katılımlarınızdan dolayı teşekkür ederim."

HAMDİ BUĞUR merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.