Çalışmalar beğenildi

Çalışmalar beğenildi

Kadınhanı Şakir Ersoy Ortaokulu’nda TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı düzenlendi. Öğrencilerin yoğun çalışmaları sonunda ortaya koyduğu projeler büyük beğeni topladı

Kadınhanı Şakir Ersoy Ortaokulu’nda TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı düzenlendi. Öğrencilerin yoğun çalışmaları sonunda ortaya koyduğu projeler büyük beğeni topladı. Fuarda; mini teleferikten Hz. Musa’nın hayatının panoramasına, lazer güvenlik sisteminden perde takma aletine kadar İngilizce, Sosyal Bilgiler, Din Kültürü, Fen Bilgisi, Matematik, Görsel Sanatlar, Bilişim Teknolojileri ve Teknoloji Tasarım derslerinden toplam 24 proje yer aldı. Fuara; Kadınhanı Kaymakamı Osman Güven, Kadınhanı Belediye Başkan Yardımcısı Sefa Çakar, Kadınhanı Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yavuz ve çeşitli kurumların amirleri katıldı.

YAPARAK VE YAŞAYARAK ÖĞRENME İMKÂNI

Proje Yürütücüsü Teknoloji ve Tasarım Öğretmeni Yusuf Ulutaş, öğrencilerin Bilim Fuarı hazırlıkları konusunda çok istekli olduklarını, ortaokul seviyesindeki öğrencilerden beklentinin üzerinde bir performans gördüklerini ve bunun sonunda çok başarılı projelere imza attıklarını belirterek, çalışmalarda emeği geçen danışman öğretmenlerin ve öğrencilerin gayretlerinin memnuniyet verici olduğunu söyledi. Şakir Ersoy Ortaokulu Müdürü Süleyman Keçeci ise öğrenci ve öğretmenlere yaptıkları çalışmalar için teşekkür ettiğini belirterek, fuarın öğrencilere yaparak-yaşayarak öğrenme imkânı tanıdığını söyledi. Fuarı ziyaret eden ziyaretçilerden olumlu tepki almasının kendisini ayrıca mutlu ettiğini belirtti.

HABER MERKEZİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.