By Tolgay marka oldu

By Tolgay marka oldu

Mekânların vazgeçilmez konforu ve süsüdür mobilyalar… ‘bytolgay’ mobilya, perde, aydınlatma, halı ve ev aksesuarlarında vazgeçilmez olmaya aday

Mobilyadan perdeye, aydınlatmadan ev aksesuarına, halıdan dekorasyon ürünlerine kadar geniş bir ürün yelpazesi sunan Bytolgay, müşterilerine kaliteli ürünü hesaplı verme politikasıyla ticari yaşantısını sürdürüyor.
Bytolgay’ın kurucusu Ali Tolgay ile, şirketi üzerine konuştu. Bytolgay’ın doğuş hikayesini anlatan Ali Tolgay, sattıkları ürünlere 3 yıl firma garantisi sunduklarını söyledi. İşte Ali Tolgay’ın ağzından, Bytolgay’ın doğuş hikayesi; “Asıl mesleğimiz mobilyacılık ve marangozluktur. Bir kamu kuruluşundan emekliyim.
Emekmeli olduktan sonra kardeşimle beraber bir aile şirketi kurarak Konya’daki dost ve müşterilerimize daha kaliteli, daha ekonomik ve modern tarzda mobilya ve ev aksesuarı ile birlikte perde, mefruşat ve mobilya sunmak istedik. Ve bu söylediğim tarzda Konyalı hemşerilerimize hizmet sunmaktayız. Ürünlerimiz Ankara, İstanbul, İzmir ve İnegöl imalatı olup, çalıştığımız firmaların yurt dışı bağlantılarının olduğunu belirtmek isterim.
Ürünlerimizin satış sonrası servis ve hizmetlerinde 3 yıllık firma garantisi mevcut olup sattığımız ürünlerin hep arkasındayız.”
Şirket politikası olarak kaliteyi ucuza vermeye çalıştıklarına dikkati çeken Ali Tolgay, “Biz kalitemizden asla taviz vermiyoruz. Konyalı hemşerilerimize birinci sınıf kalitedeki ürünleri şirket politikamız gereği daha hesaplı satarak sadece ticaret değil bir nevi dostkluk da oluşturmuş oluyoruz. Bilinmesini isterim ki hedefimiz Konya’da marka olmaktır… Güvenilir, sattığı ürünlerin arkasında duran bir firma olmak isteriz. “ diye konuştu.
Ev sahibi olanların mutlaka mağazalarına uğraması gerektiğini ifade eden Ali Tolgay, “ Bilinmesini isteriz ki bytolgay mobilya ve perde mağazamız yeni ev sahibi olanların evlerinde mobilya ve perdelerini değiştirmek isteyenlerin mutfaklarından memnun olmayan hanımların mutlaka uğraması gereken bir mağazadır. Çünkü bizim şirket olarak sloganımız: Her anı keyifle yaşayın. “ şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.