Büyükşehir’in Rekreasyon Alanlarına Ödül

Büyükşehir’in Rekreasyon Alanlarına Ödül

Konya Büyükşehir Belediyesi’nin şehir genelinde gerçekleştirdiği park ve yeşil alanlara, rekreasyon alanlarına yönelik farkındalık ödülleri veren Tureks Uluslararası Fuarcılık jüri özel ödülü verildi.

Konya Büyükşehir Belediyesi’nin Huzur Bahçeleri, Japon Kyoto Parkı ve Türk Yıldızları Parkı ile Bayraktepe, İpek Yolu ve Su Parkı projeleri, eğlence ve rekreasyon alanlarına yönelik farkındalık oluşturmak amacıyla düzenlenen Shining Star Ödülleri’nde Jüri Özel Ödülü’ne layık görüldü.

Konya Büyükşehir Belediyesi’nin şehir genelinde gerçekleştirdiği park ve yeşil alanlara, rekreasyon alanlarına yönelik farkındalık ödülleri veren Tureks Uluslararası Fuarcılık jüri özel ödülü verildi. Eğlence ve rekreasyon sektörünün gelişimine katkı sağlamak amacıyla düzenlenen ve yoğun ilgi gören yarışmaya bu yıl 13 kategoride 93 aday başvurdu. İstanbul’da düzenlenen “Shining Star Awards - Eğlence Ödülleri” kapsamında düzenlenen programda jüri üyelerinin yaptığı değerlendirme sonucunda Konya Büyükşehir Belediyesi’nin hayata geçirdiği Huzur Bahçeleri, Japon Kyoto Parkı ve Türk Yıldızları Parkı ile projeleri hazırlanan Bayraktepe Parkı, İpek Yolu Parkı ve Su Parkı Jüri Özel Ödülü’ne layık görüldü. Törende, Konya Büyükşehir Belediyesi’nin ödülünü Park ve Bahçeler’den sorumlu Daire Başkanı Ceylani Kılıç aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.