Bulut Royale ilgi büyük

Bulut Royale ilgi büyük

Konut sektöründe önemli işlere imza atan Adem Bulut İnşaat, 6 ay önce başlattığı 88 dairelik Bulut Royal projesi ile bölgedeki konut anlayışını değiştirecek

Adem Bulut İnşaat tarafından yaklaşık 6 ay önce temelleri atılan ve son teknoloji sistemler kullanılarak inşa edilen Konya’nın Yeni Prestij Projesi olan Bulut Royal’de örnek daire hazırlığı tamamlanmak üzere. Kaba inşaatı bitmiş ve tesisat işlemlerine başlanmış olan Bulut Royal’de prestijli bir yaşam alanı hayallerden gerçeğe dönüşüyor. Günümüz yaşam alanları için gereken tüm ihtiyaçları en üst noktada göz önünde bulundurarak hazırlanan Bulut Royal’de tercih edilen malzemeler, sektörlerinde önemli ve bilinen markalardan olup son modeller büyük bir titizle kullanılıyor. Sektörde öncü işler yaptıklarını ve yapmaya da devam edeceklerini söyleyen Firma Genel Müdürü Adem Bulut, Bulut Royal’in çok önemli bir proje olduğunu belirterek, “Temeli atarken yaşadığımız heyecanın daha fazlasını bugün yaşıyoruz. Çünkü Bulut Royal tamamlanmak üzere ve müşterilerimiz gibi bizlerde heyecanlıyız. Çok şükür alnımızın akıyla projemizi kazandıracağız” dedi.
Müşterilerin Bulut Royal’e yoğun ilgisi olduğunu ve büyük bir kısmının satışını gerçekleştirdiklerini söyleyen Adem Bulut İnşaat Satış Sorumlusu Hidayet Anbar ise, kalan daireler için acele edilmesi gerektiğinin altını çizdi. Normalde sönük geçen bir sezonu Bulut Royal gibi seçkin bir proje sayesinde hareketli hale dönüştürdüklerinin de altını çizen Anbar,
170 metrekare 3+1, 195 metrekare 4+1, 210 metrekare 4+1 şeklinde üç ayrı seçenek dairelerin bulunduğu Bulut Royal’in birçok özelliğinin olduğunu ancak barizlerden birkaçını şöyle yorumladı: “Bulut Royal’i diğer projelerden ayıran özelliklerden bazıları Sinerji Cam kullanılması, 110 araçlık otoparkın yanı sıra kapalı otopark, çocuk oyun alanı ve kamelyalar gibi birçok özelliğinin bulunmasıdır. Bunun yanı sıra 6573 metrekare toplam alanın 1650 metrekaresini binalar oluştururken 4930 metrekaresi yeşil alan olarak değerlendirildi. Böylelikle yeşil alanı çok olan bir proje sunmuş oluyoruz. Bu amaçla yurtdışından gelen müşterilerimiz Bulut Royal’i yatırım amaçlı değil oturum amaçlı olarak alıyor” dedi.
Ödemelerde iskontolar olduğunu da ifade eden Hidayet Anbar, “Peşin ödeme yapan müşterilerimize %8 iskonto yapılırken, yüzde 50 peşin yüzde 50 vadede ise %4 iskonto yapılıyor. Bankalarda 24 ay’a 0 faiz uygulaması gibi özel kredi çalışmalarımız bulunuyor. Kısacası Royal yeni yaşam konsepti ile lüks daireler, kusursuz peyzaj tasarımı, kamelyalar, büyük havuzu, oyun alanları, spor alanları, parkları, oto parkları, güvenliği ile müşterilerimize sağlıklı, mutlu, rahat ve sosyal bir yaşam sunuyor” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.