Bu kamyona sadece 200 bin kişi binebilecek

Bu kamyona sadece 200 bin kişi binebilecek

İsveç ’li marka Scania özel olarak tasarladığı "Blue Stream" modelini piyasaya sunuyor.620 beygirlik sıradışı kamyonun fiyatı müşterinin taleplerine göre belirlenmekte.

Yalnızca 200 adet üretilen Scania yeni "Blue Stream" serisi, 2009’da üretilen "Dark Diamond" ve 2011’de üretilen "Black Amber" modellerinin ardından yine Svempas tarafından tasarlandı. Scania’nın Yeni "Blue Stream" modelinde, Streamline'ın yakıt tasarrufu özellikleri birleştirildi ve özel bir araç piyasaya sürüldü. Tasarımında 90’ların klasik Streamline modelini anımsatan “Blue Stream”in aerodinamik hatları, üzerindeki gümüş, siyah ve pembe şeritler ile destekleniyor. Araç , dünya çapında 200 adet üretilerek sınırlı sayıda kullanıcıya ulaşacak.

GÜÇLÜ ÇEKİCİ

V8 motor gamındaki 500, 560 ve 620 bg motorlarla sunulabilecek özel model R Highline ve R Topline kabinlere uygulanabiliyor. Araçta özel deri döşemelerden, alüminyum jantlara kadar bir çok özellik standart sunuluyor. Aracın fiyatı müşteri talebine göre özel üretilen her bir çekici için ayrı olarak belirleniyor. Mevcut modellerden 12-15 bin euro daha yüksek olacağı tahmin edilmekte.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.