Bonus boya temkinli bir şekilde büyüyor

Bonus boya temkinli bir şekilde büyüyor

Konya’nın TSE ve ISO 9001 kalite belgeleriyle üretim yapan örnek boya firmalarından Bonus Boya, kaliteden ödün vermeyen hizmet anlayışıyla hesaplı ve tercih edilen bir boya olma özelliğini de koruyor.

 “Kazandıran Boya” sloganıyla 2003 yılından beridir inşaat boya grubunda faaliyet gösteren Bonus Boya, Türkiye’nin yanı sıra yurtdışı Gürcistan ve Irak’a yaptığı boya ihracatıyla da sektöre damgasını vurdu. Bonus Boya Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ünal “2003 yılında inşaat boya grubunda faaliyete başladık. Markamızı tescil ettirdik. Ardından Akdeniz’de Antalya Bölge Müdürlüğünü kurduk. Akdeniz Bölge Müdürlüğüyle Akdeniz ve Ege’ye hitap ediyoruz. İç Anadolu Bölgesinde Konya merkez ve ilçeleri başta olmak üzere bayiliklerimiz bulunmakta. Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi ile İstanbul ve Marmara Bölgesine nokta satış yapıyoruz. Türkiye genelinde yaklaşık 150 adet bayiimiz bulunuyor. Ürettiğimiz tüm ürünleri TSE ve ISO 9001 kalite belgeleriyle belgeledik” dedi.
 “Kazandıran Kampanya” sloganıyla 2010 yılı için önemli bir kampanya başlattıklarını açıklayan Ünal, “Ürün alan müşterilerimize yönelik olarak avantajlı ve de özel hediyelerimizin yer aldığı güzel bir kampanyaya imza attık” diye konuştu. Türkiye’nin yanı sıra geçtiğimiz yıl Gürcistan ve Irak ülkelerine de ihracat yapan Bonus Boya, Konya’da kendi sektöründe örnek gösterilebilecek bir başarıya imza attı. İhracat bağlantılarının sürdüğünü ve Konya’dan yurt dışına boya satmaya devam edeceklerini belirten Bonus Boya Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ünal, “Yatırımlarımızı markamıza yapıyoruz. Kaliteyiz ve kaliteden ödün vermiyoruz. Bu noktadan hareketle hem ülkemiz hem de yurt dışı bağlantılarına önem veriyoruz. Önümüzdeki süreçte yurt dışı ülkelerle yeni bağlantılar yaparak ihracat ağımızı genişleteceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.