Boks Federasyonu’nda istifalar devam ediyor

Boks Federasyonu’nda istifalar devam ediyor

Türkiye Boks Federasyonu’nda istifa depremleri sürüyor. Geçtiğimiz hafta içerisinde TBF’nu yönetiminden istifa eden Recep Çınar’dan sonra Pınar Koçinoğlu ile Yavuz Can da, görevlerinden istifa ettiler

Türkiye Boks Federasyonu’nda sular durulmak bilmiyor. Geçtiğimiz hafta içerisinde istifa eden As Başkan Recep Çınar’dan sonra Boks Federasyonu Yönetim Kurulu Üyeleri Pınar Koçinoğlu ile Yavuz Can da, hem Yönetimden hem de Asbaşkanlık görevlerinden istifa ettiler.
Neden istifa ettikleri ile alakalı görüş bildirmeyen Genç Kadınlar Boks Milli Takımından Sorumlu Asbaşkan Pınar Koçinoğlu ve Kulüp İlişkilerinden Sorumlu Asbaşkan Yavuz Can’ın, Başkan Eyüp Gözgeç’in özellikle sosyal medyadan yaptığı,“21-30 Temmuz 2023 tarihleri arasında düzenlenen Yıldızlar Avrupa Şampiyonasına KENDİ İMKANLARI ile katılan ve dereceye giren sporcularımıza Türkiye Boks Federasyonu Yönetim Kurulu tarafından birinciye 10.000 TL, ikinciye 7.500 TL ve üçüncüye ise 5.000 TL gıda ve malzeme yardımı verilmesi kararı alınmıştır” açıklamasından son derece rahatsızlık duydukları, dolayısıyla da böyle bir karara vardıkları tahmin ediliyor.
Boks Federasyonu Başkanı Eyüp Gözgeç’in, yazılı basında, sosyal medyada ve boks çevrelerinde hakkında çıkan haberlerle ilgili bugün bir basın toplantısı düzenleyeceği öğrenildi.
Öte yandan, Türkiye Boks Federasyonu’nda Dış İlişkilerden Sorumlu Asbaşkan Mustafa Akkaya’nın da Başkan Eyüp Gözgöç’le fikir ayrılıkları nedeniyle uzun zamandır toplantılara katılmadığı öğrenilirken, Akkaya’nın da istifa edeceği gelen bilgiler arasında.

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.