'Bizim ürettiğimiz bize yeter'

'Bizim ürettiğimiz bize yeter'

Ereğli’de süt ve süt ürünleri sektöründe faaliyet gösteren Ettebir ETS firması, sucuk, salam, sosis, pastırma, kavurma, hazır köfte gibi çiğ et ürünleri sektörüne giriyor.

ETS İşletme Müdürü Selim Duran, ithal ete karşı olduklarını, bunun için de süt ve süt ürünlerinin yanı sıra, Ereğli’deki besilerin etlerini, hijyenik ortamda işleyerek tüketicilere sunacaklarını söyledi. Duran, “Ettebir olarak ithal ete karşıyız. Almıyoruz, almayacağız da. Çünkü, kendi halkımızın kendi topraklarımızın yetiştirdiği ürünlerin bize yeteceğine ve daha lezzetli olacağına inanıyoruz” dedi.

“Güvenli alışveriş”
Firma olarak bu yılın Şubat ayında hizmete girdiklerini ifade eden Duran,  “Ereğli’de kurulu işyerimiz toplam 6 bin m2 içinde 2 bin m2 kapalı alanda hizmet vermektedir. Üretimimizde sucuk, salam, sosis, kavurma ve benzeri et ürünlerine yer vereceğiz. Şu an 50 den fazla çalışanımız bulunmaktadır. Kalite belgelerimize sahip olmakla beraber ISO HACCP belgeleri ile beraber halkımıza en iyi hizmeti vermek adına ilerlemekteyiz. ETS olarak Protee mağazaları noktasında şubeleşmeyi düşünüyoruz. Türkiye genelinde bu sene itibariyle 15 şubeye ulaşacağız. Ereğli ilk merkezimiz olmak kaydıyla Konya’da Ankara’da, Adana’da, Antalya’da ve benzeri bölgelerde şubelerimiz olacak. Bu şubelerimiz 150 ile 250 m2 arasında et ve et ürünleri üzerine kurulmuş olacaktır. Halkımız burada bizim farkımızı görecektir.  Kendi içerisindeki kalitemizle ürünlerimizdeki hijyenimizle ve bir farklılık yarattığımızı görerek artık güvenli sağlıklı et alacağına inanarak alışverişini gönül rahatlığıyla yapacaktır” şeklinde konuştu.
Duran hedeflerinin Ereğli, Karapınar, Karaman ve Konya genelinde bayi ağını genişleterek tüketiciye ulaşmak olduğunu belirtti.

“Hem istihdam hem kalite”
Müşterilerine en iyi hizmeti vermek için çalışanların sürekli eğitime tabi tutulduğunun altını çizen Duran, sözlerine şu şekilde devam etti:
“Tüm personelimiz teknik ve bakım hizmetleri için eğitimler almaktadır. Aynı zamanda HACCP belgesi gereğince eğitimler ve sertifikaları verilmiştir. Hedeflerimizden biri de Ereğli’de besi hayvancılığı yaparak kendi et ürünlerimizi temin etmektir. Bu sayede şubelerimizde satmış olduğumuz ürünlerde kaliteyi yakalayacağız. İstanbul ve Ankara’da Ereğli’nin besi hayvancılığı ve et kalitesi bilinen bir kalite noktasındadır. Biz de bu yüzden Ereğli’nin suyundan havasından istifade ederek besi çiftliği kuracağız. Amacımız, hem insanlarımıza istihdam sağlamak hem de kendi ürünlerimizin kalitesini işleyerek insanlara daha leziz ürünler sunmaktır.”
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.