Beyşehir'de AK Parti'ye soğuk duş! Belediye başkanını apar topar arabaya bindirdiler

Beyşehir'de AK Parti'ye soğuk duş! Belediye başkanını apar topar arabaya bindirdiler

AK Parti'nin kalesi Konya'da daha önce görülmemiş bir olay yaşandı. Beyşehirliler, Huğlu'da AK Parti Belediye Başkan Adayı Adil Bayındır'a ateş püskürdü.

Bağımsız belediye başkanı seçildikten sonra AK Parti'ye geçen, yeni dönemde de AK Parti Beyşehir Belediye Başkan Adayı olan Adil Bayındır ve Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mustafa Akış, kendi memleketi Beyşehir Huğlu'da hayatının şokunu yaşadı. Vatandaş, AK Parti'ye çok sert tepki gösterdi. Adil Bayındır'dan şikayetini dile getiren vatandaşları sakinleştirmek ise çok zor oldu.

AKIŞ SÜREKLİ BAYINDIR'IN KOLUNDAN TUTTU!

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mustafa Akış, Adil Bayındır'a yaklaşan bir vatandaşın kolundan zor tuttu ve vatandaşı sakinleştirmek istedi. Vatandaşlar, Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır'ın üzerine yürüdü. Bazı Beyşehirliler de o esnada alkışlarla ve bağrışmalarla belediye başkanının üzerine yürüyen vatandaşa destek verdi. Vatandaş, AK Parti'ye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hatrına AK Parti'ye destek verdiğini söylerken, bir vatandaş ise “Ben, bu davaya yıllarımı verdim” diye bağırdı. Seçmenler, belediye başkanı Adil Bayındır'ı da, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mustafa Akış'ı konuşturmadı. Akış, yanlış cevap vermemesi sürekli Adıl Bayındır'ın kolunu tuttu.

MUSTAFA BEY DURUN VATANDAŞ DERDİNİ ANLATSIN

Beyşehirliler, AK Parti'ye tepkili olduklarını, Manavgat Belediye Başkanının Adil Bayındır'dan daha çok kendilerini dinlediklerini öne sürdü. Bu olaylar yaşanırken, bir vatandaş da Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mustafa Akış'a “Mustafa Ağabey durun, vatandaş derdini anlatsın, sakin olun” dedi. Vatandaşlar, “5 yıldır bunlar neredeler” diye sordu. Vatandaş, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mustafa Akış'a da sert tepki gösterdi. Vatandaş, Akış'a “Siz Beyşehir'e geliyorsunuz ama hep şirketlere gidiyorsunuz” dedi. Beyşehirliler, “Protesto hakkımız var, konuşacağız” diye tepkisini ortaya koydu. Akış, kendilerine tepki gösteren vatandaşlara “Siz AK Parti'yi tanımamışsanız. Ben, konuşana kadar buradan çıkmam”diye cevap verdi. AK Partili bir seçmen de “25 yıllık üyeliğimi bıraktım, biz sizi tanıyamamışız” feryadında bulundu.

AK PARTİ HEYETİ İLE VATANDAŞ KARŞI KARŞIYA: YUMRUKLAR KONUŞTU

Gerilimin önüne geçilemedi. Yumruklar, ağır sözler havada uçuştu. “Vurmayın adama, ne vuruyorsun. Sakin olun” sesleri yükseldi. AK Parti heyetiyle ile vatandaşın karşı karşıya gelmesi, kameralara yansıdı. Beyşehirliler daha sonra Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır için “Adil dışarı” sloganları attı. Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, geniş güvenlik önlemi arasında bir arabaya bindirilip, bölgeden zor uzaklaştırıldı.

HABER MERKEZİ

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
17 Yorum