Belediye başkanlarının beşi bir yerde

Belediye başkanlarının beşi bir yerde

Kadınhanı merkez ilçe ve 4 belde belediye başkanı farklı siyasi görüşlere sahip olmalarına rağmen birbirleri ile uyum ve dayanışma içerisinde olmaları ile örnek bir birliktelik sergiliyor.

Kadınhanı İlçesi

Hulusi Çökgel Milliyetçi Hareket Partisi MHP
Farklı siyasi partilerden olmalarının birbirleri ile aralarındaki diyalogu hiçbir zaman etkilemediğini söyleyen Kadınhanı Belediye Başkanı Hulusi Çökgel, “Ben son seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisi MHP’den seçim kazandım. Ancak seçimlerin ertesi günü parti görüşümü bir kenara bırakarak hizmete yöneldim. Bunun da meyvesini almaya başladım. 4 belde belediye başkanı arkadaşım ile hiçbir zaman ters bir düşünceye girmedim. Bunun için gururluyum” dedi.
 
Osmancık Beldesi
Mehmet Küçükacar Adalet ve Kalkınma Partisi AKP
Merkez ilçe ve 4 belde belediye başkanları arasındaki ilk dostluk köprüsünü kendisinin kurduğunu ifade eden Osmancık Belediye Başkanı Mehmet Küçükacar, “Ben sadece vesile oldum. Arkadaşlarımda benim ile aynı düşünce ve duyguda olmasa idi bu birliktelik sağlanamazdı. Bunun için tüm arkadaşlarım ile gurur duyuyorum. Beldelerimizden birisinin yolu yapılacaksa hangimizde makine varsa verir. Birbirimiz arasında hiç zaman çekememezlik olmadı” diye konuştu.
 
Kolukısa Beldesi
Yusuf Durgut Milliyetçi Hareket Partisi MHP
Kolukısa Belediye Başkanı Yusuf Durgut da birlikteliği saylayan zincirin bir halkasını oluşturan belediye başkanı. Durgut, “İlçe ve 4 belde belediye başkanı ile birlikte farklı siyasi görüşlere sahip olmamıza rağmen aramızda kilometrelerce mesafe olmasına rağmen gönül ve düşünce birliği içerisinde hareket etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bizler halkımızın belediye başkanıyız. Hizmet etmek istiyorsak siyasi görüşü bir kenara bırakarak uyum ve kardeşlik içinde hareket etmeliyiz. Biz bunu başardık” diye konuştu.
 
Atlantı Beldesi
Şıh Hasan Takımcı Cumhuriyet Halk Partisi CHP
Atlantı Belediye Başkanı Şıh Hasan Takımcı’da göreve geldikten sonra siyasi görüşünü bir kenara bırakarak hizmete başladığını ifade ederek, “Başta Kadınhanı İlçemiz olmak üzere diğer belde belediye başkanları arkadaşlarımız ile tüm ilçelere örnek olacak bir dostluğumuz ve dayanışmamız var. Birimizin bir ihtiyacı olduğu zaman elimizden geliyorsa hepimiz seferber oluruz. Çünkü aynı bölgenin insanları olmamız ve aynı duyguları taşımamız bunu gerektiriyor” dedi.
 
Başkuyu Beldesi
Muammer Sarı Demokratik Parti DP
Kadınhanı tarihi ile kültürü ile geleneklerine bağlılığı ile örnek bir ilçe. Bizlerde bu ilçeye bağlı beldelerin belediye başkanlarıyız. Tabi ki birbirimize karşı dayanışma içerisinde olacağız. Göreve geldiğim süre içerisinde belediye başkanlarımız ile en küçük bir anlaşmazlığımız olmadı. Birbirimize her zaman destek olduk. Birimizin bir sorunu varsa çözümü için hepimiz seferber olduk. Bu bizim için gurur verici bir olay. Dileriz ki bu birliktelik herkese örnek olur” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.