Bakan Eroğlu'ndan Garip Sözler: Herkes Ayağını Denk Alacak

Bakan Eroğlu'ndan Garip Sözler: Herkes Ayağını Denk Alacak

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, yolsuzluk operasyonu yapan polislerin gözaltına alınması ile ilgili olarak "Herkes ayağını denk alacak." dedi. Eroğlu, gözaltına alınan polislerle ilgili garip bir iddiada da bulunarak, "Kimin oyuncağı...

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, yolsuzluk operasyonu yapan polislerin gözaltına alınması ile ilgili olarak "Herkes ayağını denk alacak." dedi. Eroğlu, gözaltına alınan polislerle ilgili garip bir iddiada da bulunarak, "Kimin oyuncağı bunlar? Biliyor musunuz? Hangi ülkeler bunları kontrol ediyor?" diye konuştu.

Eroğlu, Aksaray Valiliği'nde düzenlenen basın toplantısında yaptığı konuşmada, yolsuzluk operasyonu yapan emniyet mensuplarının gözaltına alınmasıyla ilgili soruyu cevapladı. Operasyonların polise yönelik olmadığını iddia eden Eroğlu, "Adaletle alakalı suç işleyenler için yapılan bir çalışma. Biliyorsunuz maalesef paralel yapı devleti ele geçirmek için büyük bir hazırlık yapmış. Kusura bakmayın bu devlet ortak kabul edemez ya da devletin bazıları tarafından ele geçirilmesi de asla kabul edilemez." diye konuştu. Devletin kanla kurulduğunu söyleyen Eroğlu, "Herkesin vazifesini yapması lazım. Abisinden değil amirinden emir alacak. Netice bu yani. Kimse kusura bakmasın. Bu devleti kolay kurmadık. Bu devlet kanla kuruldu" şeklinde konuştu.

Hedeflerinin Türkiye'yi dünyada 10 büyük ekonomi arasına taşımak olduğunu söyleyen Eroğlu, gözaltına alınan polislerle ilgili garip iddialarda bulundu. Eroğlu, "Kimin oyuncağı bunlar? Biliyor musunuz? Hangi ülkeler, bunları kontrol ediyor? Hangi istihbarat teşkilatları? Polis ile herkes ayağını denk alacak. Kimse kusura bakmasın. Onun için paralel yapı diye bir şeyi kabul edemeyiz. Mücadeleye devam edeceğiz. Meselenin özü budur" açıklamasında bulundu.

Eroğlu, "Paralel yapının tabanında çok temiz insanlar var. Bu insanlar halis insanlardır. Bunu özellikle vurgulamak istiyorum. Bunlar hizmet ediyor diye destek vermişler. Arka planda bunlar kimdir? Kimler kontrol ediyor. Bunu pek çok yazar yazdı ve çizdi. Devletin birimleri bunları ele geçirdi. Dolayısıyla bunun bu şekilde değerlendirilmesi lazım." ifadelerini kullandı. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.