Ayakkabı Dünyas Ereğli Park Site AVM’de

Ayakkabı Dünyas Ereğli Park Site AVM’de

1996 yılında Ankara İzmir caddesinde açılan ilk mağazanın ardından, İstanbul, Adana, Antalya, Konya ve Kayseri illerinde hizmet sunmaya başlayan Ayakkabı Dünyası, son olarak Konya Ereğli Park Site AVM’de hizmet veriyor.

Türkiye’nin 36 ilinden büyük ilçe olma özelliğine sahip Ereğli’de 2009 yılında hizmete giren Ereğli Park Site AVM’de Ayakkabı Dünyası markasını kalitesiyle birlikte Ereğlilere sunan mağazada, binlerce çift ayakkabı, bot, çizme, terlik satışı gerçekleşiyor.
Alanında uzman 11 çalışan kadrosuyla müşterilerine hizmet sunan Ayakkabı Dünyası Ereğli Park Site Mağazası, müşteri memnuniyetini birinci öncelik olarak prensip ediniyor.
Reyonlarında yazlık, kışlık ve mevsimlik binlerce çeşit ayakkabı, bot, çizme, spor ayakkabı, terlik, sandalet, çanta, cüzdan ve kemer bulunduran Ayakkabı Dünyası Ereğli Park Site Mağazası, 650 metrekarelik alanıyla tüketicilerin tüm ihtiyaçlarını bulabileceği geniş ürün yelpazesine sahip. Kendi markası olan özel koleksiyonların yanı sıra Türkiye'nin ve dünyanın en kaliteli markalarını da tüketiciye en uygun fiyatlarla sunan Ayakkabı Dünyası Ereğli Park Site Mağazası'nda, ayakkabı kalıbından ayak parfümüne kadar tüm ayak sağlığı ürünleri de satışa sunuluyor.
Dünya’nın tanınmış markalarını Türkiye’de satışa sunan Ayakkabı Dünyası Ereğli Park Site Mağazası'nda; U.S.Polo, Rocket Dog, Steve Madden, Furrina, Loissane, Bentini, Fifty, Eveet, Eclipse Fashion. Benetton, Twigy, Aerosoles, AD Club, Nike, Adidas, Reebok, Converse, Camel Active, Freemood, Richard Smith, Rekortmen, Bubba, Eva Moon, Küçümen, Kiddo ve Pablosky gibi birçok marka yer alıyor. Ereğli’de bulunmaktan dolayı memnun olduklarını söyleyen Ayakkabı Dünyası Ereğli Park Site Mağaza yöneticisi Recep Soylu, amaçlarının müşteri memnuniyeti esası ile kaliteyi uygun fiyata sunmak olduğunu söyledi. Ayakkabı Dünyası’nın Türkiye çapında verdiği hizmeti Ereğli’de de eksiksiz verdiğinin altını çizen Soylu, dönem dönem yapılan kampanyaların aralıksız devam edeceğini belirterek, Ereğli halkının bu avantajlardan faydalanmalarını istedi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.