Amacımız mutlu bireyler

Amacımız mutlu bireyler

Özel Gençlik İlkokulu’nun geleneksel hale getirdiği Çocuk Resim Şenliği’nin 11.’si gerçekleştirildi. Okul Müdürü Barış Çağlayan Çakır, “Yeteneklerinin farkında olan mutlu bireyler yetiştirmek için çalışıyoruz” dedi

Özel Gençlik İlkokulu tarafından her yıl düzenlenen ve yoğun bir katılımla gerçekleşen yarışma, oldukça renkli görüntülere sahne oldu. Mart-Nisan ayı içerisinde her Çarşamba günleri anaokullarından gelen öğrenciler Gençlik İlkokulunda, robotik eğitim, zeka oyunları, Seramik atölyesi ve İngilizce sınıflarında farklı ve eğlenceli etkinliklere katıldılar. Görsel sanatlar sınıfında okul öncesi anaokulu ve kreşlerin minik ressamları güle oynaya resimlerini yaptı. Eğlenceli etkinlikler ardından Harika kanatlar müzikali davetiyeleri ve balonlarını alarak okuldan ayrıldılar. 6 Hafta süren çalışmalar sonrası 11. Okul öncesi Çocuk resim şenliği ödül töreni Gençlik İlkokulu beyaz salonunda gerçekleşti. Programın başlangıcında ödül töreni için gelen çocuklar Harika kanatlar müzikali izlerken mutlulukları görülmeye değerdi. Anne babalar ise Gençlik İlkokulu Rehberlik servisi tarafından hazırlanan ‘Çocuğum okula hazır mı?’ konulu semineri dinlediler. Özel Gençlik İlkokulu tarafından her yıl düzenlenen ve oldukça renkli görüntülere sahne olan şenliğin ödül töreninde çocuklar oldukça heyecanlı dakikalar yaşadı.

ÖNCÜ OLUYORUZ

Okul İngilizce öğretmeni Gökçe Didar Küçükhemek yönetiminde Öğrencilerin söylediği İngilizce şarkılarla devam etti. Açılış Konuşmasını Okul Müdürü Barış Çağlayan Çakır yaptı. Çakır, “Gençlik İlkokulu Ortaokulu 1995 de başlayan eğitim yolculuğunda Konya eğitiminde öncü olmaya devam etmektedir. Bu güne kadar Toplam kalite yönetimi çalışmalarında 5 yıl üst üste il birinciliği ve ardından Türkiye 1.’liği, yine Yılın Kaliteli Ekibi Türkiye 1.’liği aldık. Her yıl TEOG sınavlarında Bireysel olarak tüm soruları doğru cevaplayan öğrencilerimiz yanında 105 – 110 net arasında değişen ortalamamız, Büyükşehir belediyemizin İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortaklaşa düzenlediği ve Konya merkezdeki 150 civarında Özel ve Devlet okulunun katıldığı ‘Haydi Bil Bakalım’ Bilgi yarışmasında elde ettiğimiz 4. Sınıflar İl birinciliği gibi sonuçlarımız akademik başarıda göstermiş olduğumuz başarılardır” dedi.

KENDİNİ İFADE EDEN GENÇLİK

“Sosyal, Kültürel, sportif ve sanatsal anlamda yine yabancı dil konusunda kendini ifade edebilen kendini gerçekleştiren, yeteneklerinin farkında olan mutlu bireyler yetiştirmek için çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdürmekteyiz” diyen Çakır, sözlerini şöyle sürdürdü: “Önceki yıllarda Keloğlan, Köstebekgiller gibi okul öncesi çocukların ilgiyle takip ettiği müzikalleri çocuklarımızla buluşturmanın yanında bugünde Harika kanatlar müzikalini çocuklarımızla buluşturduk. Bu vesile ile 2017-2018 eğitim öğretim yılında 1. Sınıflarımızı okutacak öğretmenlerimizi sizlerle tanıştırıyoruz. 11. Okul Öncesi Çocuk şenliğimize katılan Anaokulu idareci ve öğretmenlerimize, değerli velilerimize ve sevgili çocuklara teşekkür ediyoruz. 2017 -2018 eğitim öğretim yılının şimdiden hayırlı olmasını diliyoruz.”

“Hayatın en güzel renkleri çocuklardır” sloganıyla organize edilen programda ödüller Gençlik İlkokulu idarecileri ve öğretmenleri tarafından verildi. Çocukları ödül alırken velilerinin yaşadığı mutluluk görülmeye değerdi.

HASAN ÖZÜTEMİZ merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.