Akşehirspor başaramadı

Akşehirspor başaramadı

Bölgesel Amatör Lig temsilcimiz Akşehirspor 3. Lige yükselmek için son şansı olan Ağrı maçını da kaybetti. Bu sonuçla Karapınar Belediyespor küme düşerken, Sarayönü Belediyespor ise Play-Out oynamak zorunda kaldı

 

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 2018-2019 Sezonu 3. Kademe müsabakaları sonunda Ağrı 1970 Spor ve 1877 Alemdağspor, TFF 3. Lig'e çıkmaya hak kazandı.

Bundan önce 11 ayrı grupta oynanan karşılaşmalar sonucunda grup birincisi olan takımların eleme usulü oynadıkları 1. Kademe ve 2. Kademe play-off müsabakalarında galip gelen 7 takım TFF 3. Lig'e yükselmişti.

Ağrı 1970 Spor - Akşehirspor müsabakasından 1-0 galip ayrılan Ağrı 1970 Spor ve Bucak Belediye Oğuzhanspor'u 3-1 mağlup eden 1877 Alemdağspor ise TFF 3. Lig'e çıkmaya hak kazanan diğer iki takım oldular.

Ali Düşmez: "Başarı öykülerine yenileri eklendi"

TFF 3. Lig'e yükselen takımları kutlayan TFF Yönetim ve İcra Kurulu Üyesi, Amatör İşler Kurulu Başkanı Ali Düşmez, "Zorlu geçen bir sezonda büyük fedakârlıklarla kazanılan başarı öykülerine yenileri eklendi. Saygıyı hak eden başarılar kazandılar. Play-off maçlarında da amatör rekabetin en yüksek seviyede yaşanması bizi mutlu etti. TFF 3. Lig'e yükselen takımlarımızı TFF Başkanı Sayın Hüsnü Güreli, Yönetim Kurulu arkadaşlarım ve şahsım adına tebrik ediyor, profesyonel liglerde de başarılarının devamını diliyorum" dedi.

KARAPINAR KÜME DÜŞTÜ

Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden Akşehir Belediyespor’un 3.lige yükselememesi Karapınar Belediyespor’u da üzdü. Akşehir Belediyespor 3. Lige yükselmiş olsa Karapınar Belediyespor Gölyazı Belediyespor ile Play-Out maçı oynayama şansı yakalayacaktı. Ancak Akşehir’in aldığı sonuçla birlikte Karapınar Belediyespor küme düştü. Karapınar’ın küme düşmesiyle birlikte Play-Out oynama hakkı Sarayönü Belediyespor’a kaldı Yeşil-siyahlı ekip Süper Grup 2.si Gölyazı Belediyespor ile karşılaşacak. Maçı kazanan Bölgesel Amatör Ligde yoluna devam edecek.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.