AKINSOFT ödül takdim ve tatil organizasyonu yapıldı

AKINSOFT ödül takdim ve tatil organizasyonu yapıldı

AKINSONFT bu yıl 12.’si düzenlenen Bonus Dönemi Ödül Takdim ve Tatil Organizasyonu 7-8-9 Ekim 2016 tarihlerinde Antalya’da gerçekleştirildi.

AKINSOFT, Çözüm Ortakları ve AKINSOFT çalışanları, yoğun geçen bir Bonus Dönemi’nin ardından, eğlenceli ve sürprizlerle dolu bir organizasyonla yeni dönemde moral depoladı. Bu kapsamda, bu yıl 12.’si düzenlenen Bonus Dönemi Ödül Takdim ve Tatil Organizasyonu; 7-8-9 Ekim 2016 tarihleri arasında Antalya’daki bir otelde yapıldı. Türkiye'den ve dünyanın dört bir yanından 12. Bonus Dönemi Ödül Takdim ve Tatil Organizasyonu’na katılan AKINSOFT Çözüm Ortakları, sabah saatlerinde yapılan bol hareketli aktivitelerle stres atarak motivasyonlarını arttırdı. Oynanan Gladyatör ve Survivor oyunlarıyla Çözüm Ortakları, hem birbirleriyle kaynaşarak AKINSOFT Ailesi'nin bir parçası olduklarını hissederken hem de çok eğlenceli anlar yaşadı. Oyunların ardından dinlenmeye çekilen Çözüm Ortakları saat 16.00'da AKINSOFT 12. Bonus Ödül Takdim Organizasyonu'nda buluştu. Performansıyla 12. Bonus Dönemi'nde başarılı olan Çözüm Ortakları'na iki adet otomobil, bir adet motor ve birçok farklı hediye ile ödüllendirildi.

AKINSOFT Çözüm Ortakları'ndan kategorilerinde birinci olan bayilere ödüllerini takdim eden AKINSOFT Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Özgür Akın konuşmasında, performanslarından dolayı Çözüm Ortakları'na teşekkür ederek çok büyük bir aile olduklarını vurguladı. Akın, temellerini attıkları insansı robot fabrikasının yakın zamanda açılışını gerçekleştirerek seri üretime geçeceklerini belirtti. İnsan hayatını kolaylaştırmayı amaçladıklarını dile getiren Akın, insansı robotlarla yakın zamanda hayatın her alanında karşılaşılacağını kaydetti. AKINSOFT Çözüm Ortakları’nı, gerçekleştirilen 12. Bonus Dönemi Ödül Takdim ve Tatil Organizasyonu’nda sürpriz hediyelerin yanı sıra eğlenceli bir gece yaşadı. Ödül takdiminin ardından akşam yemeği sonrası gerçekleştirilen İskender Paydaş ve Orkestrası’nın canlı performansıyla gecenin ilerleyen saatlerine kadar AKINSOFT Ailesi hep beraber eğlendi.

AKINSOFT Ailesi, her yıl 1 Ağustos tarihinde başlayıp 31 temmuz tarihinde sona eren Bonus Dönemi’nin ardından düzenlenen bir organizasyonla yeni Bonus Dönemi'nde de başarılarına başarı katmaya devam edecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.