Akdeniz kuyumculukta hedef; Hizmet

Akdeniz kuyumculukta hedef; Hizmet

1990 yılında Sarraflar yeraltı çarşısında sektöre giren ve 20 yıl boyunca burada hizmet veren Akdeniz Kuyumculuk, bu yılın başından itibaren Valilik binası yanındaki yeni mağazasında müşterilerine hizmet etmeye devam ediyor.

 Kredi kartı ile taksitli satış imkânının olduğu firmada gerektiğinde döviz alım satımı konusunda da müşterilere yardımcı olunuyor. Sarraflar yeraltı çarşısında uzunca bir zaman müşteri memnuniyeti esasına uygun hizmet eden ve Ramazan Akdeniz tarafından oluşturulan Akdeniz Kuyumculuk mağazasında altın takılar, birbirinden güzel set, yüzük, küpe, alyans, bilezik, pırlanta ve tüm mücevherat çeşitlerinin son modelleri yer alıyor. Takıların yanı sıra marka saatlerin satışının da yapıldığı Akdeniz Kuyumculuk, ‘Bilgi Deneyim ve Güvence’ sloganıyla müşterilerine hizmet veriyor.
Kuyumculuk sektöründe kazandığı deneyim, bilgi ve birikimiyle mağazalarında son model ürünlerin yer aldığını söyleyen, Ramazan Akdeniz modern ve şık bir mağazada Konya’ya hizmet etmekten dolayı mutluluk duyduklarını söyledi.  Konya’nın sektörleri açısından önemli bir şehir olduğunun altını çizen Akdeniz, “Müşterilerimize yenilikleri sunmak ve hizmet etmek öncelikli vazifemizdir. Bunun için müşterilerimizin büyük bir bölümü profesyonel anlamda sektörümüzde hizmet etmemizden dolayı bizlere güven duymaktadır. Bu güven ve deneyim sayesinde bugünlerimizi gururla yaşıyoruz. Bu gururu müşterilerimizle her zaman yaşamak için hizmet anlayışımızdan ödün vermeden güven ve özveri ile hizmetimizi sürdüreceğiz” dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.