Ahırlı’nın maskotu Ahmet Tanrıverdi

Ahırlı’nın maskotu Ahmet Tanrıverdi

O Ahırlı’nın en güler yüzlü insanı. O soyadı gibi Allah vergisi saflığı, temizliği ve sevecenliği ile Ahırlı’nın bir maskotu. O Ahmet Tanrıverdi…

Fatma ve Mehmet Tanrıverdi çiftinin 6 çocuğundan en küçüğü ama 35 yaşındaki küçük çocukları.
Ahırlı’da yaşayanlar çok iyi bilir Ahmet’i. Önceleri Walkman hastası idi. Sevdiği herkesten kendisine piyasaya çıkan son model Walkman’ı almalarını isterdi, aldırırdı da! Bu isteği sayesinde önemli bir Walkman koleksiyonu oldu. Televizyon istedi anında sahip oldu, çanak anten istedi kısa sürede kuruldu, bisiklet istedi sahip oldu.
Ahmet daha sonraları cep telefonuna merak sardı. Ailenin en küçüğü olması, Cenab-ı Hakk’ın ona ayrı bir güzellik vermesinin sağladığı ayrıcalık, İlçede hemen herkes tarafından sevilmesi Ahmet’in tüm isteklerinin anında gerçekleşmesine neden oluyordu.
Cep telefonunun en son çıkan modeli fiyatı ne olursa olsun ilk kez ona alınıyordu. En küçük arızasında dahi telefonu hemen değiştirilirdi hala da öyle ilçede en güzel telefon onda.
Ahmet, son zamanlar motosiklete merak sarmış. Şimdi en büyük arzusu güzel bir motosiklete kavuşmakmış.
İnşallah bu isteği de kısa sürede gerçekleşir. Ama herkesin endişesi Ahmet’in kaza yapması. Aman Ahmet, kendine dikkat et. Sen ailenin olduğu kadar Ahırlının da göz bebeği ve maskotusun.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.